Andreea Marin a intrat la cură de slăbire. Se pregăteşte să revină!

Chiar dacă vedeta a declarat acum câteva luni că valoarea nu constă în numărul kilogramelor pe care le avem, se pare că nici nu trebuie ignorate total. Recent, Andreea Marin a postat pe

Chiar dacă vedeta a declarat acum câteva luni că valoarea nu constă în numărul kilogramelor pe care le avem, se pare că nici nu trebuie ignorate total. Recent, Andreea Marin a postat pe Facebook o fotografie în care părea ceva mai slabă, făcând exerciţii la sală.

Criticile pe care le-a auzit la adresa kilogramelor în plus au determinat-o pe Andreea Marin să îşi dorească trupul zvelt de altă dată. Faptul că are o relaţie cu un bărbat mai tânăr şi în ultima perioadă se îmbracă ca o adolescentă, ne face să credem că şi programul de slăbit pe care l-a adoptat face parte din marea schimbare a "Zânei".

Vedeta a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care este surprinsă făcând exerciţii la sala de sport.

Imaginea a fost însoţită şi de un comentariu al Andreei prin care vrea să arate că în acest mod se umple de energie pozitivă.

"Bună dimineaţa! Energie pozitivă să aveţi! Dacă nu aveţi, vă pot împrumuta!:)", a scris vedeta.

Este posibil ca la baza aceastui proces de transformare să stea şi o revenire surpriză pe micul ecran a Andreei Marin, aşa cum se zvoneşte de ceva vreme.

Andreea Marin în urmă cu doar câteva luni

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod