Daniela Crudu, imagine anorexică pe Facebook! Fanii sunt îngrijoraţi

Nu ar fi prima oară când Daniela Crudu este criticată pentru felul în care arată, dar bruneta pare că nu se mai opreşte din slăbit. Vedeta a postat de curând, pe pagina personală de

Nu ar fi prima oară când Daniela Crudu este criticată pentru felul în care arată, dar bruneta pare că nu se mai opreşte din slăbit. Vedeta a postat de curând, pe pagina personală de Facebook, o fotografie în care îşi etalează corpul filiform.

Dacă înainte fanii o vedeau doar în tabloide sau la televizor, acum au prilejul de a-i urmări întreaga activitate pe Facebook. Daniela Crudu a intrat în rândul lumii făcându-şi cont pe renumita reţea de socializare, dar are parte de critici în aceeaşi măsura ca şi de complimente.

Din cauză că iubitul ei a cuminţit-o definitiv, apariţiile Cruduţei sunt din ce în ce mai rare şi mai anoste. Faptul că aceasta şi-a făcut cont pe Facebook a stârnit isterie în rândul fanilor care îi urmăresc atent fiecare mişcare. De curând, Daniela a postat o fotografie în care, din nou, îşi scoate în evidenţă mai mult oasele, decât formele.

Chiar dacă ideea de anorexie care este tot mai des amintită în jurul Cruduţei sună uneori a invidie, aspectul fizic al acesteia este îngrijorător. Mulţi dintre prietenii virtuali ai Danielei o ironizează, alţii sunt îngrijoraţi şi îi spun că este prea slabă.

"Este prea slabă îmi plăcea mai mult înainte cum arăta, ajunge la anorexie dacă mai ţine vreo cură de slăbire"

"Eşti foarte slabă"

"Doamne Daniela ce ai slăbit"

"Doamne da când mănânci lunea şi duminica??", sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod