Minunea care va dura trei zile: Bianca Drăguşanu vrea intimitate

De câţiva ani buni, Bianca Drăguşanu este nelipsită de pe primele pagini ale ziarelor. Fie că a fost implicată în numeroase scandaluri, fie şi-a pus viaţa personală pe tavă din propria

De câţiva ani buni, Bianca Drăguşanu este nelipsită de pe primele pagini ale ziarelor. Fie că a fost implicată în numeroase scandaluri, fie şi-a pus viaţa personală pe tavă din propria voinţă, roşcata a decis să pună punct tuturor acestor lucruri. Aceasta a refuzat să mai dea detalii despre nunta sa cu Victor Slav şi vrea să fie discretă de acum înainte.

Relaţia cu Victor Slav pare că a schimbat-o pe Bianca Drăguşanu. Pentru că numeroasele scandaluri în care a fost implicată cu foştii iubiţi aveau să îi afecteze povestea de iubire cu prezentatorul meteo, aceasta a decis să ia o pauză şi să nu se mai expună atât.

Chiar dacă pare surprinzător, vedeta a adoptat atitudinea viitorului ei soţ şi a refuzat să mai dea detalii despre nuntă, promiţând că îşi va ţine viaţa personală departe de ochii curioşilor.

"Am obosit să fiu un fel de mâncare pentru tabloide.

Am hotărât să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală, chiar dacă e de bine sau de rău, ne priveste doar pe noi", a spus roşcata pentru Acasă TV.

Nu ştim cât va dura această absenţă a Biancăi, mai ales că ea e conştientă de faptul că picanteriile fac deliciul publicului. Clar este că prin aceste sacrificii, vedeta demonstrează că îşi iubeşte partenerul şi nu vrea să îşi pună în pericol relaţia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod