Claudia Pavel, fostă Cream, a devenit mamă! Nimeni n-a ştiut că era gravidă

Claudia Pavel, fostă Cream, a părăsit România în urmă cu un an şi s-a stabilit în America, unde a încercat să se lanseze pe piaţa muzicală de acolo. Chiar dacă de atunci nu s-a mai auzit

Claudia Pavel, fostă Cream, a părăsit România în urmă cu un an şi s-a stabilit în America, unde a încercat să se lanseze pe piaţa muzicală de acolo. Chiar dacă de atunci nu s-a mai auzit nimic de ea, acum vedeta şi-a anunţat fanii pe Facebook că a născut un băieţel, deşi nimeni nu ştia că era gravidă.

Chiar dacă pe plan muzical nu a mai reuşit să ne surprindă de ceva vreme, Claudia de la Cream ne-a lăsat fără grai cu anunţul pe care l-a făcut recent pe pagina ei personală de Facebook.

Cântăreaţa a postat un mesaj prin care şi-a anunţat fanii că a născut un băieţel. Vestea a fost un şoc, pentru că nimeni nu a ştiut că aceasta era gravidă şi că urma să nască.

"Dragii mei, am o veste să vă dau, eu şi logodnicul meu vă anunţăm oficial că în viata noastră a venit cel mai preţios şi minunat dar, pentru care îi mulţumim lui Dumnezeu, fiul nostru Noah!", a scris vedeta pe siteul de socializare.

Conform click.ro, vedeta ar fi născut în toamna anului trecut, şi nu astăzi, când aceasta a postat mesajul.

În aceste condiţii, micul Noah ar avea deja un anişor.

Vedeta şi-a început cariera muzicală în 1999 făcând parte din trupa Candy, ca după doar doi ani de zile să renunţe şi să se lanseze solo, sub numele de Cream. A avut parte de succes câţiva ani la rând, ca mai apoi să părăsească România şi să se instaleze în America. Despre cântăreaţă nu se ştie decât că îşi câştigă existenţa cântând în localurile de peste ocean, unde câştigă destul de bine.

Cu toate că a mai lansat o melodie şi a filmat şi un videoclip, fosta Cream a trecut neobservată, fapt pentru care şi-a văzut liniştită de viaţa ei personală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod