Connect-R primeşte sume uriaşe pentru show-uri, dar îşi ia haine din Dragonul Roşu

Fiecare apariţie TV a lui Connect-R a fost marcată întotdeauna de informaţii care aveau să îi pună în evidenţă modestia. Din cel mai recent interviu al acestuia aflăm că vedeta îşi

Fiecare apariţie TV a lui Connect-R a fost marcată întotdeauna de informaţii care aveau să îi pună în evidenţă modestia. Din cel mai recent interviu al acestuia aflăm că vedeta îşi cumpără haine de la Dragonul Roşu, chiar dacă primeşte sume uriaşe pentru concertele pe care le are.

La cel mai recent interviu al său pentru RTV, Connect-R a vorbit despre cât de credincios este, dar şi despre faptul că celebritatea nu l-a influenţat într-un mod negativ. Artistul susţine că a rămas acelaşi Ştefan Mihalache ca dinainte să devină cunoscut.

"Cuvântul sfânt pe care l-am primit în familie m-a învăţat să fiu smerit tot timpul şi eu mă simt mic tot timpul.

E clar că au fost atinse nişte topuri şi nişte vârfuri de top, dar cred că mai am multe de spus. Încă mă simt Ştefan, nu Connect-R", a declarat acesta.

Chiar dacă are suficienţi bani cât să-şi poată permită aproape orice, cântăreţului nu îi e ruşine să recunoască faptul că se îmbracă de la Dragonul Roşu, sau că trăieşte într-un apartament modest alături de proaspăta lui soţie.

"M-am mutat în apartamentul meu, în Crângaşi, Sectorul 6. Am câteva maiouri, cumpărate de mine, frumoase, simple, pe alb şi pe negru cu 3,5 lei de la Dragonul Roşu.

Ceea ce ai în suflet şi în cap e mult mai important", a mai adugat artistul.

Conform wowbiz.ro, vedeta este pretenţioasă atunci când vine vorba de onorariile primite pentru show-urile pe care le suţine. Acesta nu acceptă să cânte dacă nu i se oferă 5000 de euro la unele concerte. Cert este că artistul nu dă cu banii în stânga şi în dreapata, şi poate economişte pentru viitorul copilului lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod