Dezvăluirile lui Teo Trandafir despre revenirea ei în televiziune

Teo Trandafir este pregătită să revină pe micile ecrane cu o emisiune bazată pe umor. Mult aşteptata ei revenire va avea loc în toamna acestui an pe Kanal D. Vedeta cu o vastă experienţă în

Teo Trandafir este pregătită să revină pe micile ecrane cu o emisiune bazată pe umor. Mult aşteptata ei revenire va avea loc în toamna acestui an pe Kanal D. Vedeta cu o vastă experienţă în domeniu a mărturisit că are mari emoţii, dar promite că va aduce bună dispoziţie telespectatorilor.

Vedeta a acordat un interviu pentru Kanal D, în care a mărturisit că nu vrea să dezamăgească şi că are emoţii din această cauză.

"Am emoţii pentru că ne adresăm în general unor oameni mai inteligenţi şi mai minunaţi decât noi.

De aceea avem emoţii, nu vrem să vă dezamăgim. A venit din nou vremea pentru mine să fac asta.", i-a spus Teo lui Christian Sabbagh.

Spre deosebire de emisiunile existente acum, Teo nu vrea scandal, ci bună dispoziţie. Aceasta îşi doreşte ca fiica ei să fie mândră de ea prin ceea ce face.

"Mi se pare că televiziunile s-au transformat în tribunale. Nu mai sunt poveşti de viaţă din care să înveţi, ci sunt judecăţi, tragedii şi scandaluri disecate fără pic de umor sau înţelegere.

Importantă e povestea, nu scandalul. Eu nu pregătesc nimic, am aceeaşi echipă de 150 de ani. Vom face ce ştim să facem: aducem buna dispoziţie. Vom spune fără să rănim sau să judecăm.

Fata mea a fost entuziasmată, i-am zis că voi face tot ce pot ca să o fac mândră. Ea mi-a zis că tot timpul a fost mândră de mine. Copiii trebuie ascultaţi când capată un anumit ton, unele plecări şi veniri ale mele au afectat-o dramatic. O sa vorbesc despre mine omeneşte, fără pic de jenă.

Sunt un om onest.", a adăugat vedeta.

Teo vrea să insufle oamenilor optimism, şi se va folosi de experienţa ei de viaţa pentru a reuşi acest lucru.

"Ultimii doi ani au fost o luptă. Ai o senzaţie că s-a terminat, dar nu e aşa. Dacă eu am reuşit, o să o facem împreună. O să vă învăt. Se poate şi m-am întors ca să vă povestesc asta. Despre optimism şi motive e vorba. Am fost în vacanţă şi o să mă mai duc. Am avut o viaţă de vacanţă, acum vreau să muncesc pentru că echipa mea şi cu mine, nu am muncit niciodată.

Am simţit că e vacanţă atunci.

Cred ca voi avea şansa să vă arăt, să vă demonstrez în fiecare zi că o sa fie super. Vă multumesc", a finalizat Teo, conform wowbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod