Jojo nu a vrut să fie filmată lângă Tonciu! Iubita lui Mitea s-a enervat!

După ce Jojo a jignit-o pe Andreea Tonciu refuzând să apară în acelaşi cadru cu ea, reacţia brunetei nu a întârzâiat să apară. Iubita lui Nicolae Mitea îi răspunde în stilul ei

După ce Jojo a jignit-o pe Andreea Tonciu refuzând să apară în acelaşi cadru cu ea, reacţia brunetei nu a întârzâiat să apară. Iubita lui Nicolae Mitea îi răspunde în stilul ei caracteristic şi o pune la punct.

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, se numără printre vedetele noului sezon al emisiunii de pe ProTV, "Serviţi, vă rog!". Aflată în plină filmare, o vizită neaşteptată a Andreei Tonciu a determinat-o pe aceasta să aibă o reacţie care arăta o vizibilă nemulţumire cu privire la faptul că apăreau amândouă în cadru.

"O să murim! Deci nu se poate aşa ceva! Eu nu vreau să apar cu ea în cadru", a spus Jojo.

Cum era de aşteptat, în stilul ei caracteristic, Andreea Tonciu a avut grijă să îi dea o replică pe măsură şi să o pună la punct.

"Dacă era o femeie de valoare nu făcea aşa ceva.

Am obosit să se ia de mine toate femeile astea, care n-au nicio valoare. Măcar dacă era vreo vedetă. Eu am apărut lângă oameni mai importanţi decât ea. Nu ştiu cine este această Jojo, ce ce se ocupă de fapt şi ce carieră are sau ce face ea pe această lume. Nici măcar Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin n-ar putea să vorbească aşa despre o altă persoană, pentru că ele au valoare. Probabil că se gândeşte că eu sunt mai preţioasă, şi asta înseamnă că este complexată, dacă face diferenţe între oameni", a declarat Tonciu, pentru wowbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod