Mihaela Rădulescu, sexy la 44 de ani. Diva vrea să se întoarcă în televiziune!

Mihaela Rădulescu arată din ce în ce mai bine pe măsură ce trec anii. Şi chiar dacă nimeni nu ar zice, diva de la Monaco va împlini mâine vârsta de 44 de ani. Aceasta îşi va petrece ziua

Mihaela Rădulescu arată din ce în ce mai bine pe măsură ce trec anii. Şi chiar dacă nimeni nu ar zice, diva de la Monaco va împlini mâine vârsta de 44 de ani. Aceasta îşi va petrece ziua de naştere în Austria, unde deja a avut parte de o surpriză.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, la Piatra Neamţ, şi a fost căsătorită de trei ori. Din ultimul mariaj cu Elan Schwartzenberg are un baiat, pe nume Ayan. În prezent are o relaţie cu matinalul Dani Oţil, între ei fiind o diferenţă considerabilă de 11 ani.

Şi-a început cariera în televiziune în 1994 la Tele 7abc, a urmat ProTV-ul, ca mai apoi să ajungă la Antena 1, unde a prezentat emisiunea care a consacrat-o "Duminica în familie".

Cum era de aşteptat, diva care nu îşi arată vârsta, va reveni pe sticlă în acest an, insa nu exista nicio confirmare din partea acesteia. Se pare ca este vorba de postul national de televiziune TVR1, unde va fi prezenta si rivala ei dintotdeauna, Andreea Marin.

Datorită aspectului fizic de invidiat cu care se mândreşte, vedeta a apărut în aproximativ toate revistele româneşti, şi mai nou, este o prezenţă din ce în ce mai activă pe Facebook sau pe blogul personal.

Cea mai recentă postare a vedetei ne-a dezvăluit surpiza de care a avut parte cu ocazie zilei de naştere.

Vedeta aflată în Austria a primit cadou un zbor cu parapanta alături de fiul ei.

"Înainte şi după...zbor cu parapanta! Am decolat în aceeaşi secundă cu Ayan. Încă plutesc..., chiar dacă am aterizat. Totul a început azi noapte, când nişte oameni dragi mi-au dăruit cea mai frumoasă petrecere din viaţa mea...Vă iubesc! Toma Coconea, Ayan a vrut să zboare datorită ţie, ştii?...Ah, ce senzaţie....ce de daruri, ce zile şi nopţi frumoase...", a scris vedeta pe pagina personală de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod