Bianca Drăguşanu şi Victor Slav vor o cununie intimă. Au depus actele la primărie!

În ciuda scandalurilor care prevesteau o despărţire între cei doi, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi continuă liniştiţi planurile de nuntă. Se pare că deja au depus actele la

În ciuda scandalurilor care prevesteau o despărţire între cei doi, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi continuă liniştiţi planurile de nuntă. Se pare că deja au depus actele la primările şi au făcut toate demersurile pentru oficializarea relaţiei.

Chiar dacă mulţi dintre noi am crezut că relaţia lor a evoluat mult prea rapid şi că ar fi doar una de dragul publicităţii, se pare că lucrurile stau total diferit. După multe scandaluri ce le-ar fi pus povestea de iubire în pericol, cei doi au rămas uniţi şi nu renunţă la planurile de nuntă.

Mult aşteptatul eveniment este din ce în ce mai aproape, data nefiind făcută publică pentru că cei doi viitori soţi vor să aibă parte de maximă intimitate.

Se ştie doar că va fi la sfârşitul lunii august, la Primăria Sectorului 1 şi vor fi prezenţi doar cei apropiaţi. O prietenă de-a Biancăi a declarat că cei doi au depus deja actele pentru cununia civilă şi că vor să păstreze totul secret.

"Dacă nunta va fi una grandioasă, Draguşanu vrea să facă o cununie civilă simplă, fără prea multe persoane invitate şi, fireşte, fără presă. Astfel că analizele medicale care trebuiau depuse odată cu actele au fost făcute în secret, iar, mai nou, şi celelalte hârtii oficiale le-a dus la casa de căsătorii fără să ştie nimeni! Din câte ştiu eu, cununia va avea loc la finele lunii august, la Primăria Sectorului 1, iar martori vor fi prietenii cei mai apropiaţi ai celor doi!"
, a spus o prietenă a Biancăi pentru wowbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod