Confruntarea Kanal D - Pro TV! Începe războiul dintre Teo şi Măruţă

Anunţul bombă că Teo Trandafir revine în televiziune a reuşit să aducă multe zâmbete pe feţele oamenilor. Şi chiar dacă nimeni nu mai spera, vedeta va fi prezentă din toamnă la Kanal D cu

Anunţul bombă că Teo Trandafir revine în televiziune a reuşit să aducă multe zâmbete pe feţele oamenilor. Şi chiar dacă nimeni nu mai spera, vedeta va fi prezentă din toamnă la Kanal D cu un show bazat pe umor şi ironie. Se pare că noua emisiune va fi difuzată pe acelaşi tronson orar ca şi "Happy Hour", Cătălin Măruţă fiind principalul său concurent.

Teo Trandafir are mulţi ani de televiziune în spate şi o experienţă vastă în domeniu. Cu toate acestea, vedeta a dispărut de pe sticlă din cauză că voia să încerce şi altceva.

Şi-a început activitatea la Fun Radio Bucureşti în 1991, a urmat Pro FM în 1993, şi abia în 1994 a avut prima apariţie televizată împreună cu Mircea Badea pe Tele 7abc. Între 2000-2006, Teo a prezentat pe Pro Tv emisiunea care îi purta numele, iar de atunci nu a mai reuşit să fie vedeta de altă dată.

"Am plecat din ProTV dintr-o toană şi ca orice toană s-a întors împotriva mea. Am vrut să fac şi altceva decât televiziune. În discuţiile cu Adrian Sârbu nu s-a pus nici un moment problema banilor.

Am regretat plecarea din ProTV, dar nu e adevărat că m-am rugat de cineva de acolo ca să mă primească înapoi.", declara vedeta în 2006.

Şi pentru că emisiunea ei trebuia să fie înlocuită cumva, un an mai târziu, pe 22 octombrie 2007, a apărut "Happy Hour", prezentată de Cătălin Măruţă.

Acum, la şase ani distanţă, revenirea lui Teo la Kanal D îi pune audienţa în pericol celebrului Măruţă. Conform www.ziarulring.ro, noua emisiune a vedetei TV va fi difuzată la aceeaşi oră ca şi "Happy Hour", iar cei doi prezentatori se vor bate pentru audienţă.

Chiar dacă pentru noi pare o confruntare, Măruţă o priveşte pe Teo Trandafir cu admiraţie şi îi respectă profesionalismul.

"Emisiunea lui Teo a scris istorie şi multă lume a avut câte ceva de învăţat de la ea, în primul rând ca atitudine, ca naturaleţe în studio, în direct.

N-am o relaţie de prietenie propriu-zisă cu Teo. N-am avut niciun prilej să ne intersectăm drumurile prea des. O apreciez însă ca om de televiziune.", a spus Măruţă pentru ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod