Mihaela Rădulescu recunoaşte fără reţinere că trăieşte pe banii fostului soţ

Mihaela Rădulescu este o prezenţă din ce în ce mai activă pe Facebook, de cele mai multe ori uimind cu declaraţiile pe care le face. Prin ultima postare a sa, vedeta a recunoscut fără

Mihaela Rădulescu este o prezenţă din ce în ce mai activă pe Facebook, de cele mai multe ori uimind cu declaraţiile pe care le face. Prin ultima postare a sa, vedeta a recunoscut fără reţinere că trăieşte pe banii fostului soţ şi îndeamnă toate femeile să îi urmeze exemplul.

Printr-o exprimare directă şi fără să se cenzureze vreun pic, Mihaela Rădulescu spune lucrurilor pe nume atunci când vine vorba de drepturile femeilor. În cea mai recentă postare a sa pe o reţea de socializare, vedeta le trimite un mesaj dur femeilor care nu se fac respectate. Fosta soţie a omului de afaceri, Elan Schwartzenberg îndeamnă femeile care au trecut prin divorţ să îi urmeze exemplul.

A fost căsătorită timp de patru ani cu Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Ayan. Vedeta trăieşte la Monaco împreună cu fiul lor de câţiva ani, unde trăiesc o viaţă de poveste.

"Io m-am săturat să aud de femei care trăiesc, măritate sau nu, cu un bărbat pe care-l iubesc ani mulţi şi care, când se duce naibii iubirea, abia mai au din ce supravieţui, abia au bani de întreţinere sau, şi mai grav, nu mai au cu ce să-şi hrănească puii făcuţi cu acel bărbat. Revoltaţi-vă, măi, femei, aveţi drepturi, aveţi legi, aveţi prieteni, trebuie să existe o soluţie. Nu jucaţi "demnitatea" aia prostească de a pleca dintr-o relaţie doar cu hainele de pe voi, căci nu e logic şi nu e omeneşte ! Aţi făcut, probabil, enorm pentru omul de care v-aţi despărţit şi , cel mai adesea, grija voastra zilnică pentru el nu poate fi calculată în bani şi bunuri.... M-am săturat de mitocănia unor astfel de bărbaţi, care o mai duc şi bine, în vreme ce voi abia mai ieşiţi din casă de nevoi, de neputinţă, de spaimă... Astfel de bărbaţi sunt nişte lichele şi e posibil să-i fi iubit degeaba, dar nu e vina voastră... Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ - măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii, ca ăia care-şi pun palma-n cur şi onoarea-n seif şi sunt mândri că "le-au arătat ei cine sunt ele, fără ei". This is sick and wrong !", a scris vedeta pe pagina personală de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod