Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se căsătoresc pentru a cincea oară

După ce au trecut prin patru divorțuri și au încercat să își refacă viață alături de alți parteneri, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au ajuns la concluzia că nu pot trăi unul

După ce au trecut prin patru divorțuri și au încercat să își refacă viață alături de alți parteneri, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au ajuns la concluzia că nu pot trăi unul fără celălalt. Cei doi au decis să se împace de dragul copiilor, iar acum vor să se căsătorească din nou, pentru a cincea oară.

S-au căsătorit pentru prima dată în 2003, iar pe parcursul a zece ani de atunci au deja patru divorțuri la activ. Cei doi au doi băieței, motivul principal pentru care s-ar fi împăcat pentru a cincea oară.

Chiar dacă în 2012 păreau mai hotărâți ca niciodată să se separe definitiv și irevocabil, la doar câteva luni după divorț, cei doi aveau să își dea încă o șansă unul altuia.

Ambii au încercat să aibă relații cu alți parteneri și să ia viața de la capăt, dar nici instalatorul Adrianei, nici doctorița lui Prigoană nu au reușit să îi facă să se uite.

De abia întorși din concediu, Adriana a revenit plină de speranță și încântată de relația dintre ea și fostul soț.

“Abia am revenit din vacanţă, ne-am simţit foarte bine.

Am petrecut ca o familie adevărată. De această dată, nu am mai luat-o pe mama cu noi, nu am vrut să-l mai supăr pe Silviu... Am fost doar eu cu el şi cu copiii. Relaţia dintre noi decurge excelent, nu ne-am mai certat deloc”, a spus Bahmuțeaca pemtru Libertatea.ro.

Și chiar dacă și ea a pierdut numărul certurilor, divorțurilor și împăcărilor, Adriana Bahmuțeanu dă o veste bombă: vrea să se căsătorească din nou cu bărbatul vieții ei.

“În vacanţă ne-am gândit serios să ne recăsătorim.

Dacă o facem din nou şi o s-o facem, ar fi a cincea oară, cred, când m-aş mărita cu Prigoană, sau a şasea...! Nici nu mai ştiu exact... Despre viitoarea nuntă nu vreau să vorbesc acum, dar este un aspect la care ne gândim”, a mai adăugat Bahmu pentru publicația citată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod