Ramona Gabor fuge de explicaţii. A plecat în America

Asemenea surorii ei care a ales să-şi găsească de drum în ţara tuturor posibilităţilor, nu de alta, dar aici toată lumea le ştie de breze, Ramona a cotit-o la fel astăzi, după ce a fost

Asemenea surorii ei care a ales să-şi găsească de drum în ţara tuturor posibilităţilor, nu de alta, dar aici toată lumea le ştie de breze, Ramona a cotit-o la fel astăzi, după ce a fost declanşat scandalul dintre ea, Gabi Bădălău şi bulgarul cu care băcăuanca s-a întreţinut pe yacht, în vară.

Dată în fapt de prietena Meme, fosta iubită a lui Lazarus, Ramonica şi-a luat Macbook-ul de ultimă generaţie şi valiza Louis Vuitton şi şi-a luat zborul spre America. Duduiţa nu recunoaşte că fuge, spune că se duce să se relaxeze...

E ok şi aşa, dar mă întreb să se relaxeze de ce? Ce activităţi stresante are, activităţi care să o solicite într-atât. Oare bulgarul, oare românul, oare turcul!!!!

Adevărul este că trebuie să munceşti mult ca să-ţi permiţi asemenea laptop şi asemenea geantă, tu, care ai venit în Bucureşti cu trenul de noapte!

"Voi merge să mă relaxez, nu mi-am făcut nici un plan. Poate chiar eu îmi doream să vadă Gabi fotografiile. Nu i-am zis lui Gabi că eu nu dau explicaţii nimănui.

Voi da explicaţii când voi fi măritată. Am 22 de ani pot să fac ce vreau, cum vreau şi cu cine vreau", a povestit Ramona, citată de Libertatea.

Este drept şi cine ar fi putut-o contrazice.... Întodeauna a făcut ce a vrut, cum a vrut şi mai ales... cu cine a vrut! Imaginea ei poate confirma!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod