Simona Senzual are probleme mari!

Dacă-mi amintesc bine am mai discutat despre posibilitatea ca Simonel să ajungă după gratii, din cauza plăcerii aproape morbide de a încălca regulile de circulaţie. Blondina lui Maharu' are

Dacă-mi amintesc bine am mai discutat despre posibilitatea ca Simonel să ajungă după gratii, din cauza plăcerii aproape morbide de a încălca regulile de circulaţie. Blondina lui Maharu' are permisul suspendat de câteva luni bune, dar pare că nu vrea să se potolească şi este prinsă săptămânal la volan.

Strâmbele de genul: "N-am făcut decât să o parchez" sau "N-am condus, doar stau la volan" categoric că nu au ţinut la poliţişti care, mai nou, o ameninţă cu puşcăria.

Astăzi a avut termen în procesul deschis după ce a fost prinsă conducând fără permis. Starleta a cerut amânarea până în momentul în care îşi găseşte un avocat.

Speriată că ar putea ajunge după gratii asemenea indivizilor pe care i-a văzut pe holurile tribunalului, pe Simona Senzual au lăsat-o nervii în sala de judecată şi a început să plângă, crezând poate că astfel avea să-i şi înduplece pe magistraţi.

Cert este că Simonuţa, pe care acum o lună, două o vedeam la mare, hârjonindu-se cu Maharu', sau pe care o vedeam făcând sex sălbatic cu acelaşi iubit, în parc, este astăzi într-o mare, mare belea. Dacă chiar are ghinion, ar putea ajunge după gratii.

Oare o să-l vedem pe Maharu' dând chifteluţe printre gratii?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod