Milionarul bulgar spune adevărul despre Ramona Gabor!

În plin scandal în care personaj principal este nimeni alta decât Ramona Gabor, milionarul ei sexy şi bulgar iese la rampă. Mi se pare minunat pentru că, în sfârşit, cineva s-a decis să

În plin scandal în care personaj principal este nimeni alta decât Ramona Gabor, milionarul ei sexy şi bulgar iese la rampă. Mi se pare minunat pentru că, în sfârşit, cineva s-a decis să vorbească. Îngrijorător este că noi, românii, nu avem încă acest curaj de a arăta cu degetul pe cineva care nu e tocmai ok şi care, direct sau indirect, ne virusează societatea şi aşa extrem de virusată.

Problema cu Monica Gabor, Ramona Gabor şi toate piţipoancele astea este simplă. Nu sunt importante sau interesante atunci când vine vorba de politica naţională sau de economia mondială, problema este că ele ajung să fie considerate exemple pentru generaţiile care astăzi îşi formează personalitatea.

Astfel, peste 5 - 10 ani vom fi înconjuraţi de Monici, Ramone, Daniele sau Biencuţe.

Pentru domnişoarele cu hormonii la discotecă este cool, trendy, glamour, sexy, mişto să fii ca ele. Îşi doresc şi visează să devină ca ele.

Dar, ce fac ele în realitate? "Aveţi pozele, cred că este suficient. O ştiţi, aşa că ştiţi ce îi poate pielea! Pentru mine nu contează dacă are prieten sau nu", a spus milionarul bulgar Alexandrov, pentru CANCAN TV, la Kanal D. Răspunsul vine direct de la bulgarul încălzit şi... răcit de fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod