Detalii din ce în ce mai şocante despre Ramona Gabor

Este incredibil ce am ajuns să citim despre vedetele de la noi. Aşa cum anunţam şi săptămâna trecută,  scandalul sexual în care este implicată Ramona Gabor este departe de a se fi

Este incredibil ce am ajuns să citim despre vedetele de la noi. Aşa cum anunţam şi săptămâna trecută,  scandalul sexual în care este implicată Ramona Gabor este departe de a se fi încheiat. Pe zi ce trece apar informaţii care mai de care mai incendiare, mai ciudate şi, pe alocuri, mai scârboase.

Astăzi aflăm că Mădălina Radu, una dintre martorele aventurii pe care a avut-o sora fostei doamnei Columbeanu cu bulgarul sexy, a strâns cearşafurile murdărite în timpul partidei de sex.

Un martor binevoitor le-a declarat celor de la Cancan că Ramona Gabor era în acea perioadă a lunii când s-a întreţinut... sexual cu afaceristul sexy.

"Ramona i-a povestit Mădălinei Radu că are această problemă, iar Mădălina a încurajat-o, spunându-i că e proastă dacă ratează o astfel de ocazie. Partida de sex s-a consumat şi acum vine partea şocantă... Fetele au povestit că, imediat după, Mădălina a coborât în cabină şi a făcut ordine în urma lor. A strâns cearşafurile pătate de sânge!".

De când citesc presa de scandal, nu cred că am întâlnit o ştire mai grotească şi mai scârboasă decât asta. Despre persoanele în cauză, chiar că nu mai am cuvinte să mă exprim....

Sper ca duduia să nu se mai întoarcă niciodată din America!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod