Lucian Viziru are probleme?

Cu propria persoană, cu oamenii din jurul lui, cu viaţa, cu oraşul, cu oricine? Nu ştiu clar ce se întâmplă cu el, dar bine nu e. Astăzi de dimineaţă, răsfoind presa mondenă, am ajuns la

Cu propria persoană, cu oamenii din jurul lui, cu viaţa, cu oraşul, cu oricine? Nu ştiu clar ce se întâmplă cu el, dar bine nu e. Astăzi de dimineaţă, răsfoind presa mondenă, am ajuns la un titlu care m-a uluit, nu pentru ce exprima, ci pentru cine îl exprima. Lucian Viziru, despre care nu s-a mai scris de ceva timp, s-a găsit să dezgroape relaţia, sau ce a fost ea, pe care a avut-o cu Tania Budi: "Tania Budi stătea în faţa uşii mele până îi deschideam". O apreciere nedemnă de un bărbat integru, soţ şi tată, aşa cum se prezintă fostul component al trupei Gaz pe Foc.

"Cu Tania Budi, iniţial, aveam business-uri şi am ieşit de câteva ori împreună.

Era mai mult o strategie de promovare reciprocă. Mai târziu s-a legat ceva între noi, dar nu pot spune că am avut o relaţie cu ea, a fost mai mult o aventură. Ea spunea că eram un tip gelos, ei bine, şi soţia mea poate să vă confirme, eu nu am fost gelos niciodată. Din contră, Tania era cea care, dacă nu-i răspundeam la telefon, venea acasă la mine şi stătea în faţa uşii. Până nu-i deschideam şi intra, nu pleca de acolo", a povestit Lucian Viziru mai departe, citat de Click.

Sincer, nu mă aşteptam ca Viziru să iasă astfel la rampă, clară fiind disperarea lui de a reveni în atenţia publicului, mai ales că acum pregăteşte un nou proiect.

Văd cum, încet, încet, ne "piţiponcim" cu toţii. Începe să dispară bariera dintre oamenii care merită şi cei care nu merită.

Astăzi toţi suntem o apă şi un pământ.

Cred că cea mai bună replică, vizavi de cele spuse de Viziru, a avut-o incriminata Tania Budi, personaj pe care nici nu-l apreciez, dar nici nu-l detest. Consider doar că la vârsta ei arată senzaţional şi chiar nu are nevoie să se milogească de cineva ca să fie iubită sau băgată în seamă. Plus că preferinţele ei sunt altele.

"Îmi pun întrebarea dacă domnul Viziru era treaz când a făcut declaraţiile acelea.

Nu cred că un om în stare normală poate face declaraţii atât de deraiate de la realitate. Scurta relaţie pe care am avut-o s-a consumat acum mulţi ani şi nu-mi pot explica această ieşire decât prin prisma unei acute lipse de atenţie din partea publicului. Bănuiesc că vrea să revină în viaţa publică şi, ca mulţi alţii, încearcă să-şi facă publicitate prin calomnie. Sau poate că domnul Viziru nu a ieşit încă din pielea unui personaj pe care l-a interpretat în ultima telenovelă".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod