Petrecere Viva: Top 6 ţinute dezastru ale vedetelor. Cine a ratat vestimentar?

Vedetele noastre au sărbătorit împreună 14 ani de existenţă a revistei Viva. Într-un cadru select, cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul românesc s-au reunit la Clubul Diplomaţilor

Vedetele noastre au sărbătorit împreună 14 ani de existenţă a revistei Viva. Într-un cadru select, cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul românesc s-au reunit la Clubul Diplomaţilor defilând în ţinute care mai de care mai ameţitoare. Chiar dacă cele mai multe dintre ele s-au remarcat prin eleganţă şi simplitate, au fost şi ţinute total neinspirate.

Jojo a optat pentru o rochie roşie, mult prea voluminoasă, care a reuşit să îi ascundă în totalitate trupul bine conturat.

Nici părut răvăşit nu a salvat-o de la eşec.

Chiar dacă nu îşi arată vârsta şi are un corp foarte frumos, Tania Budi nu a reuşit să îşi scoată atuurile în evidenţă. Rochia pe care a purtat-o la petrecere a atras toate privirile asupra bustului din cauza croielii mult prea încărcate.

Elena Gheorghe a avut întotdeauna bun gust chiar dacă a optat pentru ţinute atipice. De data aceasta, nu i-a reuşit deloc! Chiar dacă s-a declarat mulţumită de look-ul ei, impactul a fost altul:  "Spectacolul la mine e în spate.

În faţă e mai cuminte treaba. Eu am vrut ceva mai relaxat, nu am vrut neapărat o rochie şi uite că mi-a ieşit".

Prezenţa Cristinei Rus nu a fost deloc una spectaculoasă, vedeta purtând o rochie de vară, lejeră, deloc potrivită evenimentului.

Corina Bârlădeanu a exagerat prin surplusul de voal care acoperea rochia de culoare bej. Chiar dacă ţinuta ar fi fost una foarte elegantă şi simplă fără acel artificiu, vedeta nu a vrut să renunţe la el.

Carmen Negoiţă a avut o ţinută inspirată din moda anilor 20, dar care ar fi fost mult mai potrivită pentru o petrecere tematică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod