Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis unde merg în luna de miere

Nimeni nu credea, dar Victor Slav şi Bianca Drăguşanu sunt mai hotărâţi ca oricând să ducă relaţia la un alt nivel. După ce au stabilit naşii, data şi locaţia nunţii, cei doi

Nimeni nu credea, dar Victor Slav şi Bianca Drăguşanu sunt mai hotărâţi ca oricând să ducă relaţia la un alt nivel. După ce au stabilit naşii, data şi locaţia nunţii, cei doi îndrăgostiţi si-au plănuit şi luna de miere.

Relaţia dintre Bianca şi Victor a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc şi continuă să facă acest lucru chiar şi acum. Chiar dacă nu au trecut decât câteva luni de când formează un cuplu, cei doi îndrăgostiţi au decis să se căsătorească şi par mai fericiţi ca oricând.

Într-un interviu pentru protvmagazin, Victor Slav a vorbit despre planurile lor de nuntă, despre naşi, dar şi despre luna lor de miere.

Chiar dacă a recunoscut că nu se gândea că lucrurile vor evolua aşa rapid, prezentatorul meteo este convins că Bianca este jumătatea lui.

"Nu mă gândeam, totul a venit natural, fără să planific ceva sau să mă gândesc foarte mult la acest lucru.

Nu l-am plănuit încă în amănunt. Lucrăm intens la acest lucru. Atât eu, cât şi iubita mea nu mai dorim să dăm detalii despre eveniment până când el nu va fi bine pus la punct.

Dacă am făcut acest pas...clar sunt pregătit şi o consider jumătatea mea.", a declarat Victor pentru publicaţia citată.

Întrebat de luna de miere, Victor Slav a răspuns foarte promt, semn că a avut discuţii pe această temă cu viitoarea lui soţie.

Cei doi îndrăgostiţi nu sunt încă decişi dacă să aleagă Republica Dominicană sau Bora Bora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod