O nouă telenovelă: Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu ba sunt împreună, ba nu sunt

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu ne-au dat suficiente motive să credem că se iubesc, dar la fel de multe că s-au şi despărţit. Cea mai recentă apariţie, cât şi declaraţiile celor doi au

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu ne-au dat suficiente motive să credem că se iubesc, dar la fel de multe că s-au şi despărţit. Cea mai recentă apariţie, cât şi declaraţiile celor doi au confirmat faptul că formează un cuplu.

Aseară, la Sinteza zilei, Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au vorbit pentru prima dată de relaţia lor mai mult decât profesională. Chiar dacă au fost rezervaţi în declaraţii, cei doi au lăsat de înţeles că trăiesc o poveste de iubire.

Soprana a recunoscut că Cezar a făcut primul pas, dar nu s-a lasat păcălită de întrebările lui Mihai Gâdea, la care a răspuns retoric: "Ce vreţi să vă spunem? Că ne mutăm împreună?".

Cezar Ouatu a dat răspunsuri mai concrete, dar a ţinut să precizeze că ceea ce este privat vrea să rămână privat.

"În general artiștii au anumite sentimente între ei, altele decât cele pe care le ai față de oamenii obișnuiți.

Ei au o anumită profunzime. Ceea ce s-a întâmplat între mine și Angela a dat curs la multe speculații. Ceea ce este privat trebuie să rămână privat...Eu nu vreau să aburesc, dar nu ai cum fără iubire", a spus artistul pentru Antena 3.

"Această relaţie, cred eu frumoasă, sper să nu pice într-o zonă bizară, cum mulţi o vor în România. Sper să rămână o relaţie elegantă şi cu o anumită profunzime", a adăugat contratenorul.

Nu cu mult timp în urmă, speculaţiile conform cărora între cei doi s-a legat o idilă erau spulberate de un comunicat de presă prin care soprana îi critica prestaţia presupusului ei partener.

"Spectacolul prezentat de Cezar la Eurovision, după părerea mea, s-a îndepărtat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu.

Consider că toate elementele utilizate sunt greşite şi sunt departe de mesajul textului sau de gustul meu. Indiferent de rezultatul acestui concurs (unul influenţat geopolitic şi nu întotdeauna bazat pe talent), Cezar trebuie să se reîntoarcă la muzica bună şi bunul gust. Ne vom revedea cu publicul român la concertul amicului meu Andrea Bocelli şi apoi într-un concert de mare importanţă la Moscova, la teatrul Stanislavsky, unde eu am considerat că poate să-mi fie alături pe scenă.
Baftă Cezar! Hai România!"
, a spus Angela Gheorghiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod