Luminiţa Anghel rămâne cu copilul. Mama naturală promite să i-l cedeze

După ce a primit vestea că ar putea rămâne fără Măriuca, Luminiţa Anghel poate acum să respire uşurată. Mama naturală a micuţei a fost de acord să i-o încredinţeze, cu condiţia să o
După ce a primit vestea că ar putea rămâne fără Măriuca, Luminiţa Anghel poate acum să respire uşurată. Mama naturală a micuţei a fost de acord să i-o încredinţeze, cu condiţia să o poată vizita după un program stabilit de cântăreaţă.

După ce mama naturală a fetiţei pe care Luminiţa Anghel o creşte de trei ani a apărut în peisaj cu acuze grave la adresa artistei şi îşi cerea copila înapoi, lucrurile au luat o întorsătură favorabilă.
Acum, Angelica Constantin vrea să i-o lase pe Măriuca, dar să aibă dreptul să o viziteze conform unui program stabilit de vedetă.
În alte condiţii, femeia va continua lupta pentru cea mică.
Aseară la Kanal D, Luminiţa Anghel şi mama biologică a micuţei au avut un dialog şi s-au pus de acord cu privire la viitorul fetiţei. Chiar dacă nimeni nu se aştepta, Angelica şi-a cerut scuze faţă de artistă şi i-a promis că îi încredinţează fetiţa dacă o v-a lasă sa o viziteze din când în când.
"Vreau să îmi cer scuze în faţa doamnei Luminiţa pentru ceea ce am spus până acum. Eram nervoasă şi am greşit cu ceea ce am zis.", a spus mama naturală.
Cu toate că este conştientă că nu îi poate oferi un trai decent, femeia insistă să obţină custodia definitivă a fetiţei dacă Luminiţa nu va fi de acord să o lase să o vadă pe Măriuca.
"Vreau să îi dau fetita pentru că stiu că la ea va ajunge un om mare, poate o cântăreaţă, poate următoarea Aura Urziceanu.

Îi multumesc că mi-a crescut-o.
Vreau doar să mă lase să o văd, în condiţiile stabilite de doamna Luminiţa şi de câte ori vrea ea. Situaţia mea m-a făcut să mă gândesc mai bine. Dacă instanţa va decide că nu am dreptul la vizite, nu o mai dau. O iau acasă"
, a adăugat Angelica Constantin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod