Luminţa Anghel, la un pas să-şi piardă fetiţa pe care o îngrijeşte de 3 ani

Luminiţa Anghel trece prin momente grele pentru că riscă să rămână fără fetiţa de care are grijă de aproximativ trei ani de zile. Măriuca a fost abandonată de mama ei naturală la un

Luminiţa Anghel trece prin momente grele pentru că riscă să rămână fără fetiţa de care are grijă de aproximativ trei ani de zile. Măriuca a fost abandonată de mama ei naturală la un centru de plasament, iar acum îşi vrea copila înapoi.

În urmă cu trei ani de zile, Luminiţa Anghel a făcut o vizită la un centru de plasament unde a întâlnit-o pe Măriuca şi s-a ataşat iremediabil de ea. Deşi artista mai are un băiat înfiat şi încă unul natural, vestea că micuţa care de abia se integrase în familie ar putea fi luată de mama ei naturală a bulversat-o complet.

“Se apropia Paştele, cred că mai era o săptămână până atunci, şi, ca de obicei, am făcut o vizită la un orfelinat. Am vrut să duc nişte cadouri şi să dau o mână de ajutor dacă era nevoie. Însă, când am văzut acei copii amărâţi, am fost atât de impresionată încât, din impuls, am întrebat care dintre ei şi-ar dori să vină la mine, la masa de sărbători! Atunci, o fetiţă a ridicat mâna şi a spus simplu…“eu”! Era Măriuca! Am luat-o în braţe şi am plecat spre locuinţa mea”, povestea artista pentru WOWbiz.ro.

Pentru că s-a ataşat foarte mult de copilă, artista a decis să nu o mai ducă la centrul de plasament şi avea în plan să o adopte legal.

“În toţi aceşti ani, am hrănit-o bine, am îngrijit-o şi m-am purtat cu ea ca o mamă adevărată, iar acum vreau ca Măriuca să fie fiica mea cu adevărat! Aşa că, de luna viitoare, am să depun actele ca să o înfiez! Mama ei nu s-a mai interesat de un an de soarta fetiţei şi, astfel, se îndeplineşte o condiţie esenţială în adopţie, absenteismul părinţilor naturali pe termen de 24 de luni.

Cred că, în acest moment, am cele mai mari şanse să o înfiez, pentru că am fost lângă ea toată perioada asta şi este obişnuită cu mine, în plus, ea îşi doreşte sp stea lângă familia mea, singura pe care o recunoaşte”, a mai adăugat cântăreaţa pentru site-ul citat, în urmă cu doar câteva luni.

Conştientă de pe atunci că Măriuca are o mamă şi e posibil să apară această problemă, Luminiţa a acceptat să aibă grijă de ea şi să îi ofere micuţei bucuria de a avea o famile provizorie.

Acum, Angelica Constantin, mama naturală a fetiţei, este hotărâtă să o ia înapoi şi o acuză pe Luminiţa Anghel că a încercat să o cumpere. Deşi a abandonat-o acum patru ani într-un centru de plasament şi nu s-a mai interesat de ea, femeia a pornit o luptă greu de înţeles.

“Cineva a luat-o din centrul de plasament fără iscălitura mea.

A ajuns la doamna Luminiţa într-o împrejurare. Cei de la centru mi-au spus că aceasta ar vrea să o ia în weekend-uri. Eu nu am vrut să o dau pentru că soţul meu mi-a spus că aşa o voi pierde. Însă persoana care se ocupa de acest caz mi-a spus că îi e mai bine la doamna Luminiţa decât aici. Şi am semnat să se ducă la ea.

Mi-a spus aşa: vă dau un plic care o să vă bucure foarte mult. Mă aştepta cu banii să îmi vând fetiţa. Mi-a oferit vreo 60.000 de euro. Am refuzat pentru că eu îmi vreau fata înapoi”, a declarat mama naturală a Mariei.

Cântăreaţa este şocată de vestea pe care a primit-o şi nu poate să conceapă că Maria ar putea pleca din familia ei.

"Sunt stupefiată. Nu am crezut vreodată că pot să aud aşa ceva. Nu înţeleg de ce face asta acum, după patru ani în care nu s-a interesat niciodată de Maria.

A venit la mine în faţa casei şi a început să o strige şi pe ea şi pe David, băieţelul meu. Din nefericire pentru ea, nici una dintre persoanele pe care le căuta nu erau acasă. Măriuca era la şcoală, David la fel, iar soţul meu era la servici.

Măriuca ştie că mama ei biologică a venit să o ia. A plâns şi este foarte tristă. Nici nu pot să spun cum se simte în acest moment, mai ales că este în clasa zero şi ar fi foarte umilitor pentru ea ca lumea să afle acest lucru. Copiii fac diverse comentarii şi nu vreau să o pun în această situaţie. Nu înţeleg de ce această femeie vine acum, să îi tulbure liniştea Mariei. Când eu am adus-o acasă, era un copil foarte trist, era apatică, suferea foarte mult. Abia şi-a revenit şi ducea o viaţă liniştită", a spus artista pentru Kanal D.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod