Înrudirea dintre două piţipoance: Nicoleta Luciu va fi naşa Biancăi Drăguşanu

Deşi sunt de doar câteva luni împreună, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis să se căsătorească. Cei doi au ales ca evenimentul să aibă loc în luna octombrie a acestui an, iar naşii

Deşi sunt de doar câteva luni împreună, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis să se căsătorească. Cei doi au ales ca evenimentul să aibă loc în luna octombrie a acestui an, iar naşii de cununie să fie Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo.

Chiar dacă la început nu a vrut să recunoască că inelul primit de la Victor reprezenta logodna, acum, cei doi au decis să nu mai ascundă nimic. Invitaţi la diverse emisiuni TV, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au povestit pas cu pas cum a avut loc cererea în căsătorie.

"Tocmai ieşisem din duş şi eram nervoasă că trebuia să plec şi nu eram gata.

Mi-a spus că are un cadou pentru mine şi să inchid ochii. Şi atunci mi-a dat inelul.", a spus Bianca pentru Kanal D.

Şi deşi pare de necrezut cât de repede au evoluat lucrurile între ei, Bianca este convinsă că Victor este bărbatul vieţii ei.

"E prima oară când am sentimentul ăsta de siguranţă, că pot să am încredere în cineva. Cred foarte rar în cuvintele de dragoste, dar în ale lui cred cu tărie.", a mai adăugat roşcata.

Dacă cumva ne-am gândi că sunt doar declaraţii care să arunce în aer presa pentru publicitate, Bianca şi Victor dezmit aceste supoziţii prin seriozitatea cu care privesc evenimentul.

Cei doi au decis ca data nunţii să fie în luna octombrie şi vor să aibă două perechi de naşi.

"Avem două perechi de naşi. Este vorba de doi prieteni apropiaţi nouă din Deva şi un cuplu cunoscut, dar nu vă spunem despre cine e vorba", a spus Victor pentru HappyHour.

Bianca, însă, a ţinut să dea un indiciu important din care să reiasă despre ce naşi mondeni este vorba. După ce a spus că viitoarea naşă este cea mai sexy din România, Victor a confirmat faptul că Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo formează cel de-al doilea cuplu care îi va cununa.

Viitorii însurăţei sunt în tratative cu un local din Otopeni pentru marea petrecere, iar Bianca a avut grijă ca Viorica de la Clejani să nu-şi facă planuri pentru ziua respectivă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod