Iulia Vântur, fotografiată în compania celebrului actor indian Salman Khan

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relaţia, dovezile încep să fie din ce în ce mai concludente. Recent, o fotogafie cu Iulia Vântur şi Salman Khan într-un cadru familiar face

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relaţia, dovezile încep să fie din ce în ce mai concludente. Recent, o fotogafie cu Iulia Vântur şi Salman Khan într-un cadru familiar face înconjurul tabloidelor şi ne întăreşte suspiciunea conform căreia cei doi trăiesc o poveste de iubire.


Se pare că, după ce în 2011 Iulia l-a întâlnit pe celebrul actor în India, între cei doi a rămas mai mult decât o relaţie de prietenie. Cu toate că nu avem nicio confirmare din partea vreunuia dintre ei, o fotografie cu cei doi, alături de câtiva prieteni de-ai starului, spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Dacă până acum erau doar bănuieli, iar zvonuri despre cei doi cum că s-ar căsători sau că au o relaţie de un an de zile s-au vehiculat continuu, dovezile par să arate că există o fărâmă de adevăr.

Ba mai mult, în mediul virtual circulă fotografii cu cei doi îmbrăcaţi cu tricouri identice, menite să susţină o campanie umanitară.

Această campanie poartă numele de "Being Human" şi a început la iniţiativa actorului Salman Khan. Atât Iulia, cât şi starul indian apar îmbracaţi în tricouri cu numele campaniei, făcând astfel publicitate şi îndemnând populaţia să le cumpere. Banii strânşi pornesc spre oamenii care nu îşi permit îngrijirile medicale de care au nevoie.

"Dacă cineva poate fi salvat de la moarte doar cu ajutorul banilor, atunci eu aş oferi bani ca să salvez acea persoană", a spus actorul pentru openideo.com, citat de Click.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod