O nouă telenovelă de dragoste cu Andreea Marin ajunsă la ultimul episod

Nu a trecut mult timp de când Andreea Marin a recunoscut că are o relaţie cu turcul Tuncay Ozturk, că cei doi şi-au şi anunţat despărţirea pe Facebook. Episodul pare unul cunoscut, Zâna

Nu a trecut mult timp de când Andreea Marin a recunoscut că are o relaţie cu turcul Tuncay Ozturk, că cei doi şi-au şi anunţat despărţirea pe Facebook. Episodul pare unul cunoscut, Zâna procedând în acelaşi mod şi cu Ştefan Bănică Jr.

După ce la emisiunea lui Măruţa de luni, diva radia de fericire şi recunoştea relaţia cu Tuncay Ozturk, acum s-a văzut nevoită să confirme spusele iubitului turc care a decis să pună punct relaţiei.

"Sunt împreună cu un om, dar nu o să intru în detalii. Deocamată am ales să avem o prietenie. Lucrurile sunt fireşti, nu mă ascund.

Când mă vezi la braţul cuiva e mai mult decât clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie şi osteopatie. Ne-am cunoscut în Turcia, apoi a urmat o pauză în care eu nu am mai fost in Turcia. Relatia noastră e de două-trei luni, dar mai serioasă de o lună", a spus Andreea la HappyHour.

La doar două zile distanţă, turcul avea să spună pe Facebook că relaţia dintre el şi Andreea s-a terminat, dar că rămân foarte buni prieteni.

"Eu şi Andreea suntem chiar buni prieteni. Dar am luat decizia să nu luăm această relaţie în serios. Am renunţat la această relaţie. Vă mulţumesc foarte mult pentru respectul acordat relaţiei noastre”, a spus turcul pe pagina personală de Facebook.

Nici reacţia Andreei Marin nu a întârzâiat să apară.

La aproximativ o oră distanţă de momentul în care turcul a clarificat situaţia, diva s-a văzut nevoită să explice de ce au luat această decizie.

"Bine v-am regăsit, dragii mei! Eu şi prietenul meu, Tuncay, am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relaţiei noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obişnuiţi cu acest mod de viaţă şi mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră este să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotaţii date legăturii noastre. Întrucât telefoanele, mailurile şi urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfăşurare firească a lucrurilor şi întrebările de natură intimă, precum şi speculaţiile sunt cu mult disproporţionate faţă de realitatea noastră, am decis împreună ca fiecare dintre noi să anunţe acest lucru pe facebook-ul său.

O zi frumoasp tuturor!", a spus zâna.

Se pare că nu diferenţa de vârstă de 11 ani dintre cei doi a fost motivul rupturii, ci a faptului că nu îşi pot trăi povestea de iubire în linişte. Chiar dacă nu ştim exact care este adevăratul motiv, putem să luam în considerare reacţia lui Ştefan Bănică cu privire la idila dintre fosta soţie şi medicul turc.

„Drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie au trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă, rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre.

Din respect pentru fiica mea, nu vreau să vorbesc despre asta", a spus cântăreţul pentru Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod