Presupusa idilă dintre Alex Velea şi Antonia pune în pericol căsnicia artistului

Colegi de scenă, dar şi "buni amici", Alex Velea şi Antonia petrec din ce în ce mai mult timp împreună şi par suspect de apropiaţi. Gurile rele spun că între cei doi s-ar fi legat o poveste

Colegi de scenă, dar şi "buni amici", Alex Velea şi Antonia petrec din ce în ce mai mult timp împreună şi par suspect de apropiaţi. Gurile rele spun că între cei doi s-ar fi legat o poveste de iubire, chiar dacă artistul este căsătorit. Deşi la început soţia cântăreţului nu lua în seamă aceste zvonuri, acum dă semne de oboseală.

Alex Velea este căsătorit de aproape trei ani cu Ana şi mereu au lăsat impresia că sunt un cuplu împlinit, dar şi discret. Toată liniştea mariajului lor pare că a fost tulburată de zvonuri conform cărora între artist şi Antonia ar fi mai mult decât o relaţie profesională.

Nimic nu este imposibil, mai ales că Antonia este de mai bine de jumătate de an divorţată şi liberă să-şi găsească un nou partener.

Invitat la Măruţă în emisiune, Alex Velea a avut o atitudine care lăsa de înţeles că este mai îngrijorat de Antonia, decât de propria lui familie.

"Antonia e o femeie frumoasă rău...Pe mine nu mă afectează în nici un fel ce se scrie, oricum scrie fiecare ce vrea. Mă doare că aceste zvonuri o afectează rău pe Antonia, pentru că ea trece printr-un divorţ acum.

Şi pe ai mei îi afectează, pe mama, pe tata, pe toată lumea", a spus cântăreţul.

Mai mult decât atât, surse din preajma artistului au spus că între el şi frumoasa cântăreaţă există o relaţie de mai bine de o lună de zile şi că petrec foarte mult timp împreună.

"Erau mai mereu unul lângă celălalt. Au cântat mai mulţi artişti la eveniment, dar momente când ei doi nu erau de faţă. Poate erau împreună", a declarat o sursă pentru Click.ro.

Chiar dacă la început, soţia cântăreţului a spus că are încredere în el şi chiar că o place şi apreciază pe Antonia, acum situaţia s-a schimbat.

Totul a sărit în aer atunci când Ana a văzut imagini cu soţul său ieşind dintr-un hotel alături de Antonia. Se pare că cei doi au petrecut acolo două nopţi, motivul fiind că ambii au susţinut concerte la Cluj.

În timp ce Antonia a spus că nu este deranjată deloc de ce se scrie în ziare, iar Alex Velea insistă că sunt doar prieteni şi atât, atitudinea Anei este din ce în ce mai obosită.

"Eu am viaţa mea, am lucruri de făcut. Eu sunt bine, zâmbesc, totul este în regulă", a declarat Ana pentru WOWbiz.ro.

Chiar dacă vrea să pară că nu este afectată, se pare că soţia artistului a pus deja problema divorţului.

Conform CanCan.ro, Ana i-ar fi cerut artistului să rupă orice legătură cu frumoasa cântăreaţă, altfel îl va părăsi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod