Oana Zăvoranu nu poate trăi fără Raluca şi Pepe

Nu trece o zi fără ca Oana Zăvoranu să nu vorbească despre Pepe şi actuala soţie, Raluca. Mai nou, Zăvoranca este interesată de problemele medicale ale Ralucăi. "Eu cred că ar
Nu trece o zi fără ca Oana Zăvoranu să nu vorbească despre Pepe şi actuala soţie, Raluca. Mai nou, Zăvoranca este interesată de problemele medicale ale Ralucăi.


"Eu cred că ar trebui să îşi vadă fiecare de patul lui, că am înţeles că Raluca are o problemă cu "pipilică". Are incontinenţă urinară, a zis sora ei! Eu aş şti tratamentul, dacă mi l-ar cere. Da' îţi dai seama, să facă soţia pipi pe tine, la propriu, în pat? Nasol! Poate îi place să se simtă Pepe cald, de dimineaţă, fierbinte în pat! Ce să spun, suntem devastaţi", a spus Oana Zăvoranu la Kanal D.
Se pare că, bruneta nu mai ţine cont de nimic şi dezvăluie cele mai intime lucruri atât din viaţa ei, cât şi din viaţa Ralucăi şi a lui Pepe.
Nu ar fi exclus, ca pe viitor, să mai aflăm şi alte detalii picante din viaţa cuplului Pepe şi Raluca. Poate un filmuleţ sexy?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod