Iulia Albu, protagonista unui nou scandal

Face ce face, soţia designerului Mihai Albu şi se mai ceartă cu cineva. De data aceasta, victima i-a căzut creatoarea de modă Laura Olteanu, la târgul de rochii de mirese organizat de Ministerul
Face ce face, soţia designerului Mihai Albu şi se mai ceartă cu cineva. De data aceasta, victima i-a căzut creatoarea de modă Laura Olteanu, la târgul de rochii de mirese organizat de Ministerul Economiei la Dubai.
Se pare că, Iulia a lipsit la împărţirea standurilor şi a rămas pe dinafară. De aceea, a încercat să distrugă standul Laurei Olteanu, luându-i rochiile de pe umeraşe şi trăgând de ele. Martor la tot acest eveniment a fost fratele Laurei, pe care, ulterior, după ce a povestit cele păţite, Iulia l-a acuzat că fabulează.
Cum era de aşteptat, o astfel de afirmaţie nu putea rămâne netaxată.
"Iulia Albu minte cu neruşinare. Ştie clar că au fost zeci de martori la circul pe care l-a făcut. Femeia asta este doar o mahalagioaică ahtiată după scandal care nu avea ce să caute la acel târg. Se face de râs şi îi face de râs şi pe cei care au avut încredere să o ia să-i reprezinte. Să le fie învăţătură de minte!", a declarat Laura Olteanu, pentru Cancan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod