Vladimir Drăghia a fost un bădăran cu fetele din show-ul "Burlacul"

Fostul actor din "Narcisa Sălbatică" era un tip dur care se purta urât cu domnişoarele care se luptau pentru a-i fura inima. Vladimir Drăghia a fost un "Burlac" tare dificil, iar concurentele au
Fostul actor din "Narcisa Sălbatică" era un tip dur care se purta urât cu domnişoarele care se luptau pentru a-i fura inima.
Vladimir Drăghia a fost un "Burlac" tare dificil, iar concurentele au avut mult de furcă cu bărbatul pe care ar fi trebuit să îl cucerească. "Vladimir reuşise să bage frica în fete pentru că se purta dur cu ele şi le ameninţa, fiind uneori chiar la un pas să le bată", povestesc membrii echipei de filmare.
Din fericire, producătorii emisiunii au găsit un alt burlac, pe Sergiu Barboni, un tânăr manierat, elegant, pe care toate fetele îl plac.
"Noul burlac e un tip manierat, are toate calităţile pentru un asemenea show. Cred în el şi, într-adevăr, eu îl sfătuiesc, iar reacţia fetelor e una pozitivă în ceea ce îl priveşte. Vă asigur că echipa de producţie şi eu căutăm să asigurăm de fiecare dată locuri exclusiviste care să îl ajute în crearea unei atmosfere cuceritoare", a spus Bote.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod