Mihai Mitoşeru îşi face liposucţie abdominală

Vine vara şi vrea să dea bine pe plajă. De aceea, Mihai Mitoşeru s-a hotărât să calce pragul unei clinici de înfrumuseţare şi să discute despre o liposucţie abdominală. În zilele
Vine vara şi vrea să dea bine pe plajă. De aceea, Mihai Mitoşeru s-a hotărât să calce pragul unei clinici de înfrumuseţare şi să discute despre o liposucţie abdominală.
În zilele noastre, nu doar femeile sunt interesate de aspectul fizic, ci şi bărbaţii. Reprezentanţii sexului tare ţin diete, merg la saloanele de cosmetică şi sunt la curent cu ultimile intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare. Printre ei se numără şi Mihai Mitoşeru, care s-a programat pentru o intervenţie chirurgicală.
"Un prieten care este sportiv în America mi-a spus că toate vedetele de acolo au scăpat de grăsime cu această liposelecţie Vaser cu ultrasunete. Cu tot regimul pe care-l ţin, nu pot să dau jos toată burta", a declarat Mitoşeru, pentru Click.
Vedeta nu este la prima intervenţie de înfrumuseţare, Mitoşeru şi-a mai făcut o operaţie estetică, de îndepărtare a cearcănelor. Liposucţia abdominală nu presupune anestezie totală şi nici tăietura bisturiului. Pacientul poate pleca acasă a doua zi după intervenţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod