Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, colege de muncă

Rivale de o veşnicie, Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu vor fi colege la Realitatea TV, din această vară. "Zâna Surprizelor" şi Răduleasca vor avea, începând din luna iunie, câte
Rivale de o veşnicie, Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu vor fi colege la Realitatea TV, din această vară.
"Zâna Surprizelor" şi Răduleasca vor avea, începând din luna iunie, câte o emisiune la postul patronat de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Şi chiar dacă gurile rele spun că cele două dive nu vor rezista prea mult timp să lucreze sub acelaşi acoperiş, Andreea Marin susţine că pe ea nu o intresează ce fac "alţii".
Întrebată dacă, atunci când a ales Realitatea TV, a contat că la acelaşi post va avea emisiune şi Mihaela Rădulescu, Andreea Marin Bănică le-a răspuns jurnaştilor de la ziarul Ring: "Eu am drumul meu şi nu îl construiesc în funcţie de alţii, deci întrebarea dumneavoastră este forţată".
De la 1 iunie, Andreea Bănică ne va dezvălui în emisiunea "Trezeşte România!", poveştile românilor fără nume sonore care schimbă vieţi.
Pentru prima ediţie, realizatoarea va filma în inima junglei africane, cu un medic stomatolog originar din Mediaş.
Mihaela Rădulescu va avea o emisiune săptămânală care se va numi "Alegerile Mihaelei", în cadrul căreia va prezenta publicului oameni care spun poveşti frumoase despre România, de la specialişti, la artişti, de la politicieni, la oameni simpli, remarcabili.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod