Oana Lis nu-şi mai pune silicoane de frica soţului

Soţia lui Viorel Lis îşi dorea cu ardoare o perche de silicoane, dar pentru că bărbatul nu a fost de acord, Oana s-a răzgândit, chiar în ultima clipă. În urmă cu ceva zile, Oana l-a
Soţia lui Viorel Lis îşi dorea cu ardoare o perche de silicoane, dar pentru că bărbatul nu a fost de acord, Oana s-a răzgândit, chiar în ultima clipă.
În urmă cu ceva zile, Oana l-a anunţat pe Viorel Lis că se duce să îşi pună silicoane. Însă, chiar înainte să intre în sala de operaţii, Oana s-a răzgândit şi a renunţat la idee pentru moment. Motivul este unul foarte simplu, Viorel nu era de acord cu această intervenţie, ba mai mult, a ameniţat-o cu divorţul. "Ori plec de acasă, ori nu o mai ating niciodată, dacă vine acasă cu silicoanele. Ăsta este un moft pe care nu ar fi trebuit să îl aibă. O iubesc, dar nu pot fi alături de ea. M-am ras şi nu mi-am mai lăsat barbă doar pentru că ei nu îi plăcea. Ar trebui să ţină şi ea cont de ce îmi doresc", a declarat fostul edil.
Din fericire, Oana s-a răzgândit, iar operaţia n-a mai avut loc. Acum Viorel Lis este fericit că are lângă el o nevastă netunată, 100% naturală, aşa cum îi place. "Îmi pare rău că l-am încurcat pe domnul doctor. M-am răzgândit pentru că nu era nimeni lângă mine. Nu am renunţat la ideea de a-mi pune silicoane, sper să îl conving pe Viorel să meargă cu mine", a explicat Oana Lis.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod