Familia Băsescu se pregăteşte de nuntă, Elena se mărită

Familia preşedintelui Traian Băsescu se pregăteşte pentru un eveniment mult aşteptat- nunta Elenei, mezina familiei, cu Bogdan Ionescu. În această toamnă, Elena Băsescu se va căsători cu
Familia preşedintelui Traian Băsescu se pregăteşte pentru un eveniment mult aşteptat- nunta Elenei, mezina familiei, cu Bogdan Ionescu.
În această toamnă, Elena Băsescu se va căsători cu Bogdan Ionescu, zis Syda. Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani. O perioadă presărată cu multe certuri, despărţiri, planuri de măritiş, anulări de nuntă şi tot aşa. Însă, se pare că de această dată, cei doi îndrăgostiţi sunt hotărâţi să facă marele pas.
Surse din anturajul cuplului susţin că în toamnă va avea loc o cununie civilă, foarte restrânsă, de care în acest moment ştiu doar cei mai apropiaţi prieteni ai familiei Băsescu.
Marea petrecere şi cununia religioasă vor avea loc la anul,după ce familia Băsescu iese din doliul pe care-l poartă după trecerea în nefiinţă a soacrei preşedintelui.
Şi ca "afacerea" să rămână în famile, se pare că naşă de cununie îi va fi sora mai mare, Ioana alături de iubitul ei Giovani Francesco.
Nu putem decât să le dorim: "Casă de piatră!"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod