Bianca Drăguşanu se înfometează ca să arate bine

Dacă în urmă cu ceva ani, roşcata cântărea peste 80 de kilograme, acum a ajuns, prin înfometare, la o greutate de 56 de kilograme. Însă, vedeta recunoaşte că are zile când îi este foame
Dacă în urmă cu ceva ani, roşcata cântărea peste 80 de kilograme, acum a ajuns, prin înfometare, la o greutate de 56 de kilograme. Însă, vedeta recunoaşte că are zile când îi este foame şi că îi este dor să mănânce mici.
În tinereţe, Bianca Drăguşanu avea peste 80 de kilograme din cauza unui iubit care o ţinea numai în casă. Acum, datorită regimului drastic şi a sportului, roşcata arată aşa cum şi-a dorit. "Am slăbit 38 de kilograme. În adolescenţă eram slabă şi înaltă şi eram foarte complexată, mi se spunea Olive. Apoi la pubertate când am fost la "Din dragoste" m-am îngrăşat cele 30 şi ceva de kilograme. Nu mi-e ruşine de poza de atunci. Aveam un iubit care mă ţinea numai în casă şi mâncam. Apoi mi-am revenit la forma iniţială. Acum am 56 kg şi 1,80", povesteşte Bianca.
Însă, roşcata a recunoscut că pentru a arăta atât de bine se înfometează. "Astăzi am mâncat numai căpşuni, nu simt nevoia să mănânc. Eu mă aflu în această formă fizică datorită unui regim de viaţă echilibrat. Când sunt la Cluj am trei mese pe zi, dar apoi fac 1000 de paşi, deci iau Clujul la picior. Mi-e dor să mânânc mici, am mâncat la o masă, la o săptămână după 1 Mai, 3 mici odată. Adi se uita la mine şi nu-i venea să creadă. Cartofi prăjiţi mănânc o dată la trei luni şi mă simt foarte vinovată după care merg pe jos şi fac multe abdomene. Am depus foarte multe efortui ca să ajung aşa şi sunt foarte mulţumită de cum arăt. Mi-e foame, fac eforturi să mă menţin aşa, dacă am mâncat numai căpşuni azi crezi că nu mi-e foame, îţi închipui că n-aş mânca la ora asta?", a povestit Bianca la CANCAN TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod