Mihaela Rădulescu a revenit, în forţă, pe micul ecran

Diva a debutat, ieri, la Realitatea TV, cu trei ore de live, transmise dintr-un platou amplasat în incita mall-ului din Băneasa. Prima emisiune a Mihaelei Rădulescu, de la Realitatea TV, a fost un
Diva a debutat, ieri, la Realitatea TV, cu trei ore de live, transmise dintr-un platou amplasat în incita mall-ului din Băneasa.
Prima emisiune a Mihaelei Rădulescu, de la Realitatea TV, a fost un real succes. Răduleasca a uimit publicul, adunat în mall-ul din Băneasa, cu un look foarte sexy. O rochie roşie, cu spatele gol, semnată Dana Budeanu, i-a pus în evidenţă corpul fără defecte.
La prima ediţie a emisiunii "Alegerile Mihaelei", diva i-a avut ca invitaţi pe Cătălin Moroşanu, Elena Udrea, Loredana, Amalia Năstase, Sorin Oprescu şi mulţi alţii.
În cele trei ore de emisie live, Mihaela a vorbit cu vedetele invitate în studio despre întâmplări simple din viaţă, carieră, famile sau copii.
Şi în weekend-urile ce vor urma, timp de 3 ore (între 14-17), telespectatorii vor primi informaţii de ultimă oră, vor afla despre evenimente, lansări, vor auzi hiturile momentului. Nume mari din showbiz, sportivi de performanţă, actori îndrăgiţi, dar şi oameni de afaceri, politicieni, vor sta la taclale cu Mihaela.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod