Întâlnire de gradul zero între Bianca Dăguşanu şi Cătălin Botezatu

După o pauză de luni de zile, Bianca şi Cătălin s-au revăzut, în cadrul unei emisiuni TV. Cei doi s-au complimentat, s-au pupat, iar Botezatu nu s-a putut abţine să nu-i facă avansuri fostei
După o pauză de luni de zile, Bianca şi Cătălin s-au revăzut, în cadrul unei emisiuni TV. Cei doi s-au complimentat, s-au pupat, iar Botezatu nu s-a putut abţine să nu-i facă avansuri fostei iubite.
Însă, Bianca nu a intrat în jocul lui Bote şi l-a pus la punct: "Nu mi se pare normal să se dea la mine. Chiar nu te poţi abţine, chiar vrei să bagi ceartă în casa mea? Nu îmi place. Mă onorează prezenţa lui aici, suntem prieteni şi atât. Stai cuminte, omule! Fii cuminte, ce ai? Eşti în călduri? El se manifestă ca un copil acum.
Să ştii că m-ai enervat! Eu când mă enervam, îl băteam. Dacă tu eşti singur, eu nu sunt singură!", l-a apostrofat fosta iubită.
Bianca a ţinut să-i reproşeze lui Cătălin faptul că, în trecut, a jignit-o. "Ai avut perioade în care ai fost foarte rău cu mine, perioade în care m-ai jignit. Tu te-ai certat mereu singur sau cu mine. Aţi văzut şi în filmuleţul acela în care spunea că sunt proastă", s-a plâns roşcata.
Întrebat de moderatorul emisiunii, Adrian Artene, ce lucru nu i-a spus niciodată Biancăi după despărţirea lor, Cătălin Botezatu a mărturisit: "I-am mulţumit întotdeauna Biancăi pt că a apărut în viaţa mea.
Iubirea mea a fost una asumată, frumoasă, neînţeleasă. Dacă nu suntem împreună, suntem neînţeleşi. Ne-am certat din cauza voastră, a presei. În momentul acela eram poate cel mai frumos cuplu din showbiz. Până la un moment dat, eu am ştiut să manageriez relaţia. De la un punct, a depins de ea", a spus designerul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod