Mădălina Ghenea, în braţele actorului Gerard Butler

Frumoasa româncă a fost surprinsă, în aceste zile, în compania celui mai râvnit burlac de la Hollywood, iar presa internaţională bănuieşte că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă
Frumoasa româncă a fost surprinsă, în aceste zile, în compania celui mai râvnit burlac de la Hollywood, iar presa internaţională bănuieşte că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă relaţie de prietenie.
Prezentă la Festivalul de la Cannes, Mădălina Ghenea a participat la o cină exclusivistă organizată de renumita firmă de ceasuri Swiss. La eveniment, au fost invitate mai multe vedete internaţionale printre care şi actorul Gerard Butler, cu care Mădălina s-a fotografiat.
"Gerard este un amic de-al meu, suntem prieteni şi atât. Ne cunoaştem de ceva timp. Am fost la un eveniment şi am făcut poză cu el, însă el s-a mai fotografiat şi cu alţii. Ceea ce scrie presa internaţională mi se pare aberant şi nu vreau să vorbesc despre asta", a declarat Mădălina, pentru Click!
În trecutul frumoasei actriţe au mai fost astfel de momente cu Leonardo diCaprio sau Adrien Brody. Anul trecut, în octombrie, Mădălina a fost surprinsă în compania lui Leonardo.
Cei doi făceau plajă împreună, la reşedinţa actorului din Sidney (Australia). În urma acelor fotografii, numele oltencei a ajuns în presa din întreaga lume. Mădălina nu a recunoscut niciodată că ar fi avut o relaţie cu diCaprio.
În luna decembrie, Mădălina l-a cunoscut, la un eveniment Pirelli, ce a avut loc la New York pe actorul Adrien Brody, câştigătorul premiului Oscar pentru filmul "Pianistul". Însă, relaţia nu a durat. Actriţa a recunoscut că era nevoită să facă naveta între Milano, unde locuia ea, şi New York, acolo unde actorul îşi are reşedinţa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod