Soţia lui Jorje a vrut să se sinucidă după divorţ

Alina Crăciun a povestit cât de greu i-a fost când soţul său, Jorje, a plecat de-acasă. "Am plâns o tonă pentru el. M-am simţit dărâmată, trădată, l-am rugat să se întoarcă acasă.
Alina Crăciun a povestit cât de greu i-a fost când soţul său, Jorje, a plecat de-acasă. "Am plâns o tonă pentru el. M-am simţit dărâmată, trădată, l-am rugat să se întoarcă acasă. M-am învinuit pentru ce s-a întâmplat. M-am gândit că poate nu l-am susţinut îndeajuns", spune Alina.
Fosta soţie a explicat la Cancan TV că relaţia ei cu Jorge nu a mai mers dintr-un anumit punct şi că în urmă cu doi ani s-a produs o ruptură între ei."Am rămas surprinsă, şocată, după atâta vreme.
E adevărat că Jorge s-a răcit în ultimul an, dar am presupus că se întâmplă. Toată lumea ne percepea ca pe un cuplu care dădea bine, toţi spuneau că păream perfecţi. Noi eram un cuplu minunat. El şi-a schimbat atitudinea faţă de mine. Poate nici eu nu i-am acordat foarte multă atenţie. Poate am fost şi eu focusată pe afacerile noastre. Nu ştiam că lui îi trebuie atât de multă atenţie. Într-o căsnicie traversezi diferite momente. Pot să intervină tot felul de probleme.
Ajungi să laşi viaţa de cuplu deoparte. De doi ani încoace, altele au fost priorităţile şi am lăsat relaţia deoparte", povesteşte Alina.
Despărţirea dintre cei doi a avut loc pe 2 ianuarie, când Jorge a decis să se "mute" în viitoare lor casă, să testeze terenul. Spre dezamăgirea Alinei, acesta a decis că mai bine locuieşte în continuare singur şi, astfel, mariajul lor s-a destrămat. "El a plecat. Urma să ne mutăm într-o casă împreună cu Karina şi s-a dus el primul.
Şi a hotărât să rămână doar el. Noi stăteam într-o casă cu părinţii noştri şi voiam să o achiziţionăm pe cealaltă. Deci la început a fost o pauză, apoi a devenit ceva permanent. Ne-am distanţat.Eu am insistat să nu ne mai vedem şi să nu mai vorbim atât de des, aşa mi-a fost mai uşor să mă despart", a mai spus Alina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod