Mircea Badea vrea să-i ia locul Cruduţei?

Prezentatorul TV şi iubita lui Carmen Brumă au devenit un soi de profesori de sport, fără elevi. Pe unde-i vezi, pe unde-i priveşti ei fac sport, sport, sport, şi iar sport. Nimic de comentat

Prezentatorul TV şi iubita lui Carmen Brumă au devenit un soi de profesori de sport, fără elevi. Pe unde-i vezi, pe unde-i priveşti ei fac sport, sport, sport, şi iar sport. Nimic de comentat în acest sens, tot respectul pentru ei şi, în special pentru domnişoara Brumă despre care ştim că în trecut a avut grave probleme cu greutatea.

În fine, am înţeles că sportul e pasiunea lor, că le place, că se simt bine, că se relaxează, că etc. Dar de ce, de la o vreme, dezbrăcatul a devenit o pasiune pentru el? Unde te uiţi, unde priveşti, îl vezi pe Badea cu bicepşii la aer.

Acum presa vuieşte că, în urma unor comentarii răutăcioase cum că s-ar fi îngrăşat, omul a trecut la fapte.

A făcut proba cântarului şi şi-a încordat muşchii, sperând astfel că îi va convinge pe cei din jur că are o formă fizică de invidiat.

O are, să stea liniştit şi mai... îmbrăcat. Nu că ar face poftă duduilor, ci că în fişa lui de post nu e specificat acest lucru. Sau a auzit că asistentele TV sunt bine plătite, şi vânează un astfel de job? Să nu cumva să intre în conflict cu Daniela Crudu sau Bianca Drăguşanu că mare tărăboi ar fi!

Uite şi proba!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod