Mădălina Manole, dependentă de droguri?!?!?!

Cam asta reiese din declaraţia martorului cheie din dosarul deschis după sinuciderea vedetei. Sorin Ilioaia, alias "Dragoş" a făcut declaraţii uluitoare zilele trecute despre relaţia pe care o

Cam asta reiese din declaraţia martorului cheie din dosarul deschis după sinuciderea vedetei. Sorin Ilioaia, alias "Dragoş" a făcut declaraţii uluitoare zilele trecute despre relaţia pe care o avea Mădălina Manole cu soţul, Petru Mircea.

Martorul a avut ocazia să stea câteva ore în preajma lui Mircea înainte şi  imediat după înmormântare. Contrariat de decizia uluitoare luată de artistă, bărbatul a găsit potrivit să-l întrebe pe proaspătul văduv ce s-a întâmplat: "'Până la urmă, care e adevărul, că au apărut o grămadă de variante că Mădălina n-a vrut să se omoare?!'.

Iar Petru mi-a zis: 'Ştii cât am tras cu ea?! Mi-am riscat libertatea să pun pe cineva să-mi aducă droguri lichide pentru a i le pune în băutură, să-i mai ţin mintea ocupată, s-o mai liniştesc'", spune el citat de Libertatea.

Declaraţia şocantă vine să întărească supoziţiile conform cărora Mădălina Manole avea grave probleme de sănătate, iar soţul ei nu făcea nimic în acest sens, ba mai mult o ajuta să se scufunde şi mai tare.

În aceeaşi declaraţie, bărbatul creionează un portret absolut hidos al bărbatului care i-a dăruit un copil "Fetei cu părul de foc"."Am stat vreo trei sau patru ore la Otopeni.

Mulţi întreabă: 'Cum de ţi-a povestit ţie?!'. Păi, discuţia a fost de aşa natură, iar el a început să-şi dea drumul, nu că am fost eu deştept şi l-am tras de limbă. De pildă, în timpul discuţiei, l-am întrebat: 'Dar socrii tăi ce vor?'. Iar el mi-a zis: 'Hârca aia bătrână, dacă nu-şi bagă limba în gură, pun eu doi moldoveni şi dispare'".

Şi asta nu este tot. Apogeul discuţiilor din Petru Mircea şi acest Dragoş a avut loc în drum spre cimitir, chiar în ziua în care artista a fost înmormântată: "A plecat cortegiul funerar de la biserică, că eu n-am vrut să stau în biserică pentru că nu suport mirosul de lumânări, şi atunci au oprit maşina şi mi-a spus: 'Urcă!'.

S-a urcat şi Puiu în faţă. În maşină se asculta hip-hop, iar Puiu bătea ritmul din picior. La cimitir, Puiu a zis: 'Dă muzica mai încet, că aud fraierii ăştia'".

Iată cum, încet, încet, încep să iasă la lumină elemente din ce în ce mai îngrozitoare. Minciuni sau nu, este cert că acest război purtat pe cele două fronturi, de-o parte soţul şi de alta părinţii şi o parte dintre prieteni mai are mult până să ajungă la final.

Singura care continuă să piardă este Mădălina Manole. De această dată la capitolul imagine, pentru că, din păcate, viaţa şi-a pierdut-o şi nimeni nu a încercat să împiedice acest lucru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod