Brigitte Sfăt intră iar la apă? Noi probleme cu legea

Iubita lui Ilie Năastase, care cunoaşte foarte bine răcoarea penitenciarelor pentru că acolo a strat vreo 3 ani de zile, a intrat din nou în vizorul poliţiei. Pare-că că fosta vedetă Playboy

Iubita lui Ilie Năastase, care cunoaşte foarte bine răcoarea penitenciarelor pentru că acolo a strat vreo 3 ani de zile, a intrat din nou în vizorul poliţiei. Pare-că că fosta vedetă Playboy a călcat iar strâmb şi s-a ars rău de tot, de această dată cu... ţigări.

Libertatea scrie că iubita lui Ilie Năstase a sunat-o, în 27 de mai, pe Roxana Cârstea, nimeni alta decât soţia lui Dumitru Cârstea, cunoscut în lumea traficanţilor de ţigări ca "Gigi Olteanu". Numărul de telefon pe care a sunat Brigitte era unul monitorizat de DIICOT, cu scopul de a strânge probe împotriva suspecţilor.

Iată stenograma:

Brigitte: Da? Gigi a ajuns, a venit înapoi?

Raluca Cârstea: Nu.

B: N-a venit.

RC: N-a venit.

B: Bine.

Să-i zici că i-am lăsat nişte bani acolo, pentru sârbi, ştii, pentru alea?!

RC: Ăha, alea.

B: Pentru alea i-am lăsat la salon

RC: Da, eu nu ştiu, că nu am vorbit cu el nimic. De fapt l-am sunat, dar nu mi-a zis nimic.

Bruneta firavă, căci aceasta este imaginea ei de acum, a fost interceptată în dosarul de contrabandă în care Bombeto Pascaline Esther, soţia consilierului 2 al Ambasadei Republicii Congo la Belgrad, a fost prinsă în flagrant transportând ţigări aduse din Serbia cu maşina de Corp Diplomatic.

Iubita lui Năstase, evident, nu recunoaşte, spune că este o înscenare.

Nâţ, nâţ, nâţ.

Dacă este adevărat, iar spun că se verifică proverbul: "Lupu-şi schimbă blana, dar năravul ba".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod