Gabriela Vrânceanu-Firea nu mai are bani?

Nu ştim sigur acest lucru, doar deducem. Acum câteva ore, vedeta a postat pe pagina de Facebook o poză, iar la descriere scrie clar: "M-am tuns!! Singură:))) E foarte bine, pe caniculă, să nu te

Nu ştim sigur acest lucru, doar deducem. Acum câteva ore, vedeta a postat pe pagina de Facebook o poză, iar la descriere scrie clar: "M-am tuns!! Singură:))) E foarte bine, pe caniculă, să nu te încurce pletele:)) Până la Crăciun, creşte...".

Acum nu ştiu ce să zic... Nu mai are bani sau se plictiseşte foarte tare. În ultima vreme, aşa cum am scris şi într-un post anterior, am impresia că soţia lui Pandele, primar de Voluntari, s-a cam... "piţiponcit". Înainte de nuntă posta tot felul de fotografii cu ea şi logodnicul, plin de dragoste şi tandreţe.

După nuntă ne împărtăşea impresii şi poze din luna de miere... Apoi, ne-a spus că pleacă în a doua lună de miere şi postează foto cu ea în costum de baie. Arată bine ce-i drept, dar de ce această schimbare? Acum ne împărtăşeşte că se tunde singură.

Mâine, poimâine, o sa ne povestească şi cum se epilează, unde şi când!!!

Din păcate, acest comportament al Gabrielei Vrânceanu-Firea, total diferit de cel pe care-l avea acum 2 ani - de exemplu - , îi afectează foarte tare imaginea.

Este greu de digerat de public că o femeie serioasă, de carieră, începe să-şi dea arama pe faţa, pe... Facebook.

Credit foto: Facebook

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod