Mircea Badea şi Carmen Brumă aşteaptă un copil

Surse apropiate cuplului susţin că cei doi s-au căsătorit în secret. Sunt împreună de 12 ani şi se zvoneşte că în curând vor deveni şi părinţi. Deşi au declarat nu doar o dată că nu

Surse apropiate cuplului susţin că cei doi s-au căsătorit în secret.
Sunt împreună de 12 ani şi se zvoneşte că în curând vor deveni şi părinţi. Deşi au declarat nu doar o dată că nu plănuiesc să se căsătorească, surse apropiate cuplului format din Mircea Badea şi Carmen Brumă susţin că cei doi s-au căsătorit în secret şi că aşteaptă un copil.

Dacă zvonurile sunt reale, cele două vedete fac tot posibilul să ţină acest lucru secret. "Carmen a rămas însărcinată pe cale naturală.

Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, şi se înfofolesc bine, îşi acoperă feţele cu fel şi fel de fulare şi glugi ca să nu fie recunoscuţi. Vor să fie discreţi în legătură cu asta, aşa cum au fost, de-a lungul vremii, şi cu relaţia lor", a declarat pentru ziarulring.ro un apropiat al cuplului.

Mircea Badea şi Carmen Brumă se cunosc din anul 1999, iar în 2000 au lucrat împreună la emisiunea "Noaptea târziu" şi de atunci cei doi formează un cuplu. Mircea Badea şi Carmen Brumă au refuzat în nenumărate rânduri să vorbească despre relaţia lor.

Se zvoneşte că cei doi s-au căsătorit în secret, fapt neconfirmat de vedete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod