Gabriela Cristea, probleme cu noul iubit: Aşteaptă un copil de la altă femeie

La mai bine de jumătate de an după ce a divorțat de Marcel Toader, Gabriela Cristea anunţa că este din nou îndrăgostită. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că are o relație cu Tavi Clonda,

La mai bine de jumătate de an după ce a divorțat de Marcel Toader, Gabriela Cristea anunţa că este din nou îndrăgostită. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că are o relație cu Tavi Clonda, solistul trupei din emisiunea prezentată de Gabriela, "Te vreau lângă mine".

Din păcate, prezentatoarea tv are parte de o nouă dezamăgire în dragoste: Tavi Clonda mai are o iubită cu care are o relaţie de câţiva ani. În plus, se zvoneşte că aceasta este însărcinată într-o lună şi jumătate cu artistul.

"Sunt prieten cu Tavi.

De la un prieten mult mai apropiat decât mine al cuplului Tavi şi Valentina, ştiu că urmează să fie părinţi, Valentina fiind însărcinată într-o lună şi jumătate. Ei sunt de 4 ani împreună şi întotdeauna au avut o relaţie foarte frumoasă, bazată pe multă iubire şi respect, i-am văzut de fiecare dată împreună, ea însoţindu-l la toate concertele şi evenimentele la care el participa", a declarat un prieten al lui Tavi Clonda pentru Cancan.ro.

Relaţia dintre Gabriela Cristea şi Tavi Clonda a început în urmă cu aproximativ o lună, cei doi fiind surprinşi de paparazzii WOWbiz, în urmă cu câteva săptămâni, pe când se plimbau printr-un mall din București, după care au mers să vizioneze un film.

Mai mult de atât, după ce au plecat de la mall, cei doi au mers împreună acasă la Gabriela, acolo unde și-au petrecut noaptea împreună.

După ce pozele cu ei doi au apărut în presă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit deschis despre relația lor. "Lucrurile s-au întâmplat treptat. Povestea noastră nu este de multă vreme. Nu multă lume a avut ochi să vadă, însă cei apropiați și-au dat seama, de la televizor. Eu cred că fiecare dintre noi a făcut câte un pas. Dar cert este că acest lucru nu s-a întâmplat la serviciu.

Nu ne-am ascuns. Dacă am simțit să ieșim, am ieșit. Mi-ar fi plăcut să dureze mai mult până să se afle. Poate mai avem nevoie de un strop de intimitate", a spus Gabriela Cristea, la Kanal D.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod