Andreea Berecleanu şi doctorul Constantin Stan nu-şi mai ascund relaţia

Ştirista în vârstă de 38 de ani a ieşit la plimbare alături de fostul amant, 58 de ani. Timp de 15 ani, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au format cuplul perfect pentru cei din

Ştirista în vârstă de 38 de ani a ieşit la plimbare alături de fostul amant, 58 de ani.

Timp de 15 ani, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au format cuplul perfect pentru cei din jurul lor. Vestea că cei doi divorţează care a venit la sfârşitul lunii august a surprins pe toţi cei care îi cunoşteau. Se zvoneşte că despărţirea a avut loc în primăvara acestui an, iar unul dintre motivele separării a fost medicul estetician Constantin Stan (58 de ani), cel cu care Andreea are o relaţie.

Dacă Andrei Zaharescu face faţă cu greu divorţului şi a decis să plece departe de România pentru a uita de relaţie, tocmai la Cape Town în Africa de Sud, Andreea Berecleanu pare că deja a uitat de fostul său soţ.

Ştirista în vârstă de 38 de ani a fost văzută zilele trecute la plimbare alături de bărbatul iubit, doctorul Constantin Stan. După-amiaza însorită i-a determinat pe cei doi îndrăgostiţi să meargă la teatru, potrivit fotografiilor publicate de Cancan.ro.

Medicul estetician în vârstă de 58 de ani, apreciat de celebrităţi pentru talentul său de a le înfrumuseţa, şi Andreea Berecleanu au decis să nu-şi mai ascundă relaţia, aceasta fiind cea de-a doua apariţie ca şi cuplu după anunţarea divorţului.

Cei doi s-au afişat împreună şi la nunta Alessandrei Stoicescu şi a lui Sergiu Mircea Constantinescu, care a avut loc la Palatul Snagov în urmă cu câteva săptămâni.

Dacă ar mai fi existat vreo urmă de îndoială legată de relaţia celor doi, dar şi de momentul în care a început ea, comportamentul Andreei Berecleanu şi al medicului atât din seara petrecerii, dar şi de la plimbarea la teatru a spulberat-o.

Andreea Berecleanu (38 de ani) şi Andrei Zaharescu (53 de ani) au fost căsătoriţi timp de 15 ani şi au împreună doi copii.

Revista Ciao! anunţa în septembrie că mariajul celor doi se destrămase cu câteva luni înainte ca cei doi să recunoască, însă Andrei şi Andreea au reuşit să salveze aparenţele. Potrivit publicaţiei, soţii Zaharescu au divorţat în secret în primăvara acestui an.

Motivul acestei decizii ar fi faptul că Andreea Berecleanu s-ar fi plictisit de soţul ei şi pentru că Andreea şi-ar fi găsit fericirea în braţele altui bărbat, cu 20 de ani mai în vârstă, medicul estetician Constantin Stan.

Cei doi se cunosc din 2011, când Andreea a apelat la serviciile medicului pentru o operație de înfrumusețare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod