"Dansez pentru tine": Wilmark, o nouă victimă a lui Mihai Petre?

În urmă cu un an, Cornel Patrichi a fost şi el înlocuit în juriu, după 12 sezoane în care le-a dat note concurenţilor de la "Dansez pentru tine". Surse din culisele emisiunii susţineau atunci

În urmă cu un an, Cornel Patrichi a fost şi el înlocuit în juriu, după 12 sezoane în care le-a dat note concurenţilor de la "Dansez pentru tine". Surse din culisele emisiunii susţineau atunci că tot Mihai Petre ar fi fost responsabil de plecarea acestuia.

Cea de-a 14-a ediţie a show-ului "Dansez pentru tine" a adus schimbări în juriu. Willmark a fost concediat, iar locul lui a fost luat de soţia lui Mihai Petre, Elwira Petre.

Vineri, cu doar câteva ore înainte de a începe emisiunea, Wilmark a aflat că nu va mai face parte din juriu, decizie care a stârnit speculaţii.

Potrivit unor surse citate de Click.ro, vinovat de această schimbare este nimeni altul decât Mihai Petre, colegul său din juriu, însă reprezentanţii ProTv susţin că au luat această decizie pentru că dansatorul columbian "are cotracte semnate cu alte televiziuni".

"Wilmark a fost sabotat de Mihai Petre, care abia aştepta să-şi aducă soţia în trust. Ca să-l scoată din juriu, au găsit motivul acesta, că ar fi participat la o emisiune de la Kanal D", a declarat un apropiat de-al lui Wilmark, pentru Click.ro.

O schimbare asemănătoare s-a întâmplat şi anul trecut.

Juratul Cornel Patrichi a fost înlăturat din echipa de la "Dansez pentru tine", iar în locul său a fost adus coregraful Edi Stancu, cel care conduce şi baletul emisiunii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod