Cum face faţă Andrei Zaharescu divorţului de Andreea Berecleanu?

Deşi a fost părăsit pentru un alt bărbat, acesta susţine că a rămas în relaţii bune cu fosta sa soţie. După divorţul de cea care i-a fost soţie timp de 15 ani, Andrei Zaharescu caută


Deşi a fost părăsit pentru un alt bărbat, acesta susţine că a rămas în relaţii bune cu fosta sa soţie. După divorţul de cea care i-a fost soţie timp de 15 ani, Andrei Zaharescu caută sprijin în cei doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu pentru a trece cu bine prin aceasta perioadă grea. După o separare la care nimeni nu se aştepta, Zaharescu a făcut primele declaraţii referitoare la momentele dificile prin care trece.

Despărţirea de prezentatoare l-a afectat mult pe Andrei Zaharescu, mai ales că a fost părăsit pentru un alt bărbat.

Acesta a recunoscut pentru Acasă TV că trece prin momente grele, însă a subliniat că cei doi copii ai săi îl ajută să meargă mai departe

"Mulţi ne dorim ca viaţa să fie într-un anume fel. Viaţa, însă are toate culorile. Lucrurile frumoase sunt foarte multe, într-o căsnicie de 15 ani, e greu să spun acum care a fost cel mai frumos. Copiii sunt foarte importanţi. Îmi vin în minte două momente, naşterea Evei şi a lui Petru. Pe cât posibil sigur voi petrece din ce în ce mai mult timp cu ei", a declarat Zaharescu pentru Acasă Tv.
Despre relaţia cu fosta soţie, Andrei Zaharescu a declarat: "Avem o relaţie civilizată, foarte corectă.

Avem doi copii şi este important ca ei să fie bine. Comunicăm, aşa cum este şi firesc".

Pentru a-l ajuta să treacă mai uşor peste despărţire, Victor Ponta l-a trecut pe Zaharescu din postul de purtător de cuvânt al Guvernului în cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud).

Andreea Berecleanu (38 de ani) şi Andrei Zaharescu (53 de ani) au fost căsătoriţi timp de 15 ani şi au împreună doi copii. Revista Ciao! anunţa în septembrie că mariajul celor doi se destrămase cu câteva luni înainte ca cei doi să recunoască, însă Andrei şi Andreea au reuşit să salveze aparenţele.

Potrivit publicaţiei, soţii Zaharescu au divorţat în secret în primăvara acestui an.

Motivul acestei decizii ar fi faptul că Andreea Berecleanu s-ar fi plictisit de soţul ei şi pentru că Andreea şi-ar fi găsit fericirea în braţele altui bărbat, cu 20 de ani mai în vârstă, medicul estetician Constantin Stan. Cei doi se cunosc din 2011, când Andreea a apelat la serviciile medicului pentru o operație de înfrumusețare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod