Începe "Dansez pentru tine"! Vezi ce vedete se vor lupta în al 14-lea sezon

Show-ul poate fi urmărit de vineri, 18 octombrie, de la ora 20:30, la ProTV. Prezentatorii vor fi aceiaşi, Iulia Vântur şi Ştefan Bănică Jr. A mai rămas o zi până la începerea


Show-ul poate fi urmărit de vineri, 18 octombrie, de la ora 20:30, la ProTV. Prezentatorii vor fi aceiaşi, Iulia Vântur şi Ştefan Bănică Jr.


A mai rămas o zi până la începerea celui de-al 14-lea sezon al showului "Dansez pentru tine", show prezentat de Ştefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur. Spectacolul poate fi urmărit de vineri, 18 octombrie, de la ora 20:30.

Ca şi în ediţiile anterioare, opt perechi formate din vedete şi persoane cu poveşti emoţionante se vor lupta pentru a ajunge în finală şi pentru a câştiga premiul care le va permite să-şi împlinească visul.

Ruby, Sore, Ilinca Vandici, Elena Ionescu, Giani Kirita, Falemi Nana, Sorin Brotnei şi Dima Trofim sunt vedetele care au acceptat provocarea de a lupta prin dans pentru visul partenerilor lor.

Alexandru Ciobanu, unul dintre concurenţii din această ediţie, va dansa cu Ruby pentru prietenul lui, Andrei, în vârstă de 18 ani, care a suferit un accident groaznic în timpul unui spectacol de breakdance.

Tânărul a căzut în cap, iar acum este paralizat de la gât în jos. În ultimul an, Andrei a trecut printr-o serie de intervenţii chirurgicale, însă acum are nevoie de recuperare şi tratamente costisitoare. Poveşti asemănătoare cu cea a lui Alexandru au şi ceilalţi 7 concurenţi care vor lupta pentru marele premiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod