Bianca, stresată de când a devenit nevastă. Plânge la mall

Tristă şi abătută. Astfel a fost surprinsă Bianca Drăguşanu de paparazzi la cumpărături într-un centru comercial din Bucureşti. Deşi ar trebui să radieze de fericire, având în

Tristă şi abătută. Astfel a fost surprinsă Bianca Drăguşanu de paparazzi la cumpărături într-un centru comercial din Bucureşti.

Deşi ar trebui să radieze de fericire, având în vedere că au trecut doar câteva săptămâni de când s-a căsătorit cu bărbatul iubit, Victor Slav, Bianca reacţionează diferit faţă de alte femei proaspăt măritate.

Starea de spirit a vedetei a fost influenţată de problemele cu care se confruntă în ultima vreme. Roşcata a fost văzută certându-se cu soţul ei în urmă cu câteva zile, s-a operat la picior, iar aceste lucruri se pare că au afectat-o foarte mult.

Din cauza presiunii, Bianca a clacat şi a izbucnit în plâns într-un centru comercial.

"Nu am vrut să plâng într-un loc public, dar, dacă am plâns, am făcut-o pentru că este firesc. Am reacţionat în acest fel din cauza presiunii din ultima perioadă. Nu e nimic anormal cu siguranţă. Ceea ce nu te omoară te face mai puternic şi până la urmă cel mai important e să înveţi din greşeli", a explicat Bianca pentru WOWbiz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod