Mihaela Rădulescu nu-şi mai poate ascunde vârsta nici prin operaţii

Trecerea timpului nu o iartă nici măcar pe diva de la Monaco. Chipul iubitei lui Dani Oţil prezintă semne vizibile de îmbătrânire care îi trădează vârsta de 44 de ani. Prezentă la un

Trecerea timpului nu o iartă nici măcar pe diva de la Monaco. Chipul iubitei lui Dani Oţil prezintă semne vizibile de îmbătrânire care îi trădează vârsta de 44 de ani.

Prezentă la un eveniment din cadrul campaniei "Zâmbeşte România", care îşi propune să-i înveţe pe români să acorde o mai mare importanţă igienei orale, vedeta i-a surprins neplăcut pe cei prezenţi. Obişnuiţi cu imaginea perfectă a Mihaelei din pictoriale, cei aflaţi la eveniment au fost uimiţi să descopere că diva îmbătrâneşte.

În ciuda operaţiilor estetice, chipul vedetei este vizibil afectat de trecerea timpului.


Îmbrăcată într-o ţinută sport pe care a accesorizat-o cu o geantă Hermes, Mihaela a fost departe de apariţia strălucitoare cu care ne-am obişnuit. Dacă domnii aflaţi la eveniment nu şi-au putut lua ochii de la bustul generos al divei şi au observat lipsa sutienului, doamnele şi-au dat coate şi au criticat aspectul îmbătrânit al vedetei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod